Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 12.03.2016

Vraćena im je ćerka oteta pre 18 godina, ali onda je usledilo RAZOČARANJE ŽIVOTA

Blic 11.03.2016
Pre 18 godina, Zefani Nurs kidnapovana je iz bolnice u Kejptaunu. Posle gotovo dve decenije potrage, njena biološka porodica uspela je da je pronađe, ali njihova priča nema srećan kraj. Zefani je stala na stanu žene koja ju je otela tri dana nakon… »

Nasilje U Parovima: Gastoz udario Brendona

Blic 11.03.2016
Ni ovaj dan u luksuznoj vili Parova nije se završio bez netrpeljivosti i nasilja među učesnicima. Vinovnik poslednjeg incidenta u nizu bio je Nenad Marinković Gastoz, koji je samo nastavio davno započeto neprijateljstvo da Brendonom. Pročitajte… »

Porodični Rat Na Estradi: Lukas: Ćerka ne priča s tobom jer je psuješ; Šašić: Tek ću da je psujem

Blic 11.03.2016
Željko Šašić godinama napada bivšu, tvrdeći da zbog nje on ne viđa ćerku Sofiju. Sofija je stala na majčinu stranu i rekla da je to njena želja. - Htela bih da se obratim svima i kažem da su javne tužbe način da Željko stigne do medija. Moja… »

Astronom je uradio NEVEROVATNU stvar da bi napravio ove fotografije pomračenja Sunca

Blic 11.03.2016
Totalno pomračenje Sunca koje se dogodilo pre dva dana nisu svi imali prilike da vide na Zemlji. Ipak, ima i onih koji su mogli da uživaju u ovom nebeskom spektaklu iz prve ruke. Putnici sa leta 870 “Aljaska erlajnsa” našli su u pravom trenutku na… »

BEZ PRIVATNOSTI Zadruga po kazni postavila kamere i u toaletu!

Blic 11.03.2016
Grubo kršenje pravila života na imanju, koštalo je učesnike rijalitija "Farma" apsolutnim gubitkom privatnost, pa će gledaoci od sada moći da vide šta se dešava i iza vrata toaleta. Kako farmeri još uvek ne mogu da se naviknu na strogo pravilo… »