Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Iz kuće Marjanovića odneta sva Obuća: Dokazi o ubistvu pevačice kriju se u cipelarniku?

Telegraf 14.04.2016
Ispred porodične kuće Marjanovića danas je bila ekipa forenzičara i insprektora, a policija je u prisustvu svedoka pretresala je kuću i dvorište. Posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese i… »

Jelenina majka ponovo saslušana u policiji: Pitali je za ćerkin brak i na koga sumnja!

Telegraf 14.04.2016
Zorica, inače, svakodnevno dolazi u kuću Marjanovića, da obiđe unuku Janu. Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, juče je ponovo saslušana u policiji u vezi ubistva njene ćerke. BESAN I OGORČEN ZORANOV OTAC: Odneli su ono što su hteli, dok… »

Šta je u crnoj kesi koju su policajci izneli iz kuće muža Jelene Marjanović? (video)

Telegraf 14.04.2016
Pripadnici policije su viđeni kako izlaze na sve terase kuće Marjanovića. Kako saznajemo, iz kuće su izneli jedan tepih i nekoliko kesa i ubacili ih u policijski auto. Stara ekipa forenzičara otišla je iz kuće Zorana Marjanovića sa tepihom i još… »

Policija isušuje kanal u kojem je ležala ubijena Jelena, kako bi pronašli - čekić!

Telegraf 14.04.2016
Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva. Policija planira da pregradi i isuši deo… »

Nova teorija o ubistvu Jelene Marjanović: Ubica je psihički bolesnik!

Telegraf 14.04.2016
- Izgleda da se neko ozbiljno spremao za uklanjanje dokaza. Brisanje tragova do perfekcionizma ukazuje na psihopatsku strukturu ubice. Autopsija je pokazala da je ubica zadao Jeleni oko 30 udaraca u glavu, a tako nešto može da uradi samo psihopata -… »

Otkriven ključni trag! Telo Jelene Marjanović bačeno u jarak dan nakon ubistva?

Telegraf 14.04.2016
- To što je telo žene u vodi bilo samo tri sata ukazuje na to da je ona najverovatnije oteta i ubijena na nekom drugom mestu, a ne u naselju Crvenka kod Borče - rekao je izvor iz istrage. Prema najnovijim detaljima iz istrage, telo pevačice Jelene… »