Izvor: Gde investirati arhiva vesti 25.04.2016

Knežević: Ko radi legalno i sve plaća, ne može da opstane

Gde investirati 25.04.2016
Suzbijanje sive ekonomije moguće je samo ako se kontrolišu njihovi izvori. Stanje je alarmantno, a godišnji gubici iznose oko 10 milijardi evra. “Potrebno je što pre zatvoriti ‘puteve’ kojim roba stiže u nelegalne tokove, umesto što idemo od… »

Yu Yong: Struktura buduće Železare zasnovana na racionalizmu, ne entuzijazmu

Gde investirati 25.04.2016
Kineska kompanija He Steel priprema dolazak u Srbiju, a nekoliko delegacija Železare Smederevo sa predstavnicima radnika otputovaće u Kinu. “Nadam se da ćemo do kraja 2017. postići maksimalni proizvodni kapacitet, a to je oko dva miliona tona… »

Dobro planiranje neophodno za pametno investiranje

Gde investirati 25.04.2016
Informativno-edukativna konferencija na temu kako pametno investirati, namenjena preduzećima, organizovala je Privredna komora Srbije i Omega Consulting Team. Na skupu, na kome su učestvovali predstavnici Ministarstva privrede, Privredne komore Srbije… »

Čedomir Janjić: Lidl gradi dva objekta, jedan pored Aviv parka

Gde investirati 25.04.2016
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić izjavio je da će Nemački trgovinski lanac Lidl otvoriti dva prodajna objekta u Zrenjaninu. On je novinarima, prilikom obilaska radova na gradilištu supermarketa te kompanije u blizini glavne autobuske stanice… »

SAD više nije najbolji izvoznik pšenice

Gde investirati 25.04.2016
Lidersku poziciju koju su nekada imale SAD kao najveći svetski izvoznik pšenice, polako im preuzimaju Rusija i Kanada, javlja Russia Today. Razlog za gubitak vodeće pozicije su jak dolar, stagnacija prinosa, rastuća konkurencija i klimatske promene… »