Izvor: Srbija danas/Hronika arhiva vesti 25.04.2016

Neutešna ćerka pokojne Jelene: Moje mame još uvek nema, ali vratiće se, neće ona mene da ostavi!

Srbija danas 25.04.2016
Devojčica pati za mamom. Porodicu Marjanović sve vreme posećuje pevačica Nada Topčagić koja sa njima deli bol zbog gubitka Jelene Krsmanović. - Posetila sam Marjanoviće u Borči sa unukom Marijom jer je želela da se igra sa malom Janom. Bile smo… »

Drama se nastavlja: Policijski pas nanjušio trag Jeleninog ubice

Srbija danas 25.04.2016
Novo otkriće u istrazi. Policija je uz pomoć psa tragača u potpunosti rekonstruisala kretanje ubice zvezde Granda Jelene Marjanović nakon strašnog zločina 2. aprila. Tokom pretrage nasipa na kojem je ubijena, pas je naišao na trag za koji se… »

Jelenin muž Zoran: Evo neka me obese nasred Terazija ako sam ja ubio moju Jelenu

Srbija danas 25.04.2016
Preklinjao na saslušanju da mu poveruju. Jelenin muž Zoran Marjanović je tokom saslušanja uporno insistirao na tome da nije ubica i da nema nikakve veze sa zločinom. On je čak ponudio da ga osude na najtežu kaznu ako se utvrdi da je kriv. - Zoran… »

Ovo nismo očekivali: Otkriveni novi detalji iz ljubavnog odnosa Jelene i Zorana Marjanovića

Srbija danas 25.04.2016
To se desilo 2. aprila pre Jeleninog trčanja. Čovek koji živi kod stadiona u Crvenki, gde je svirepo ubijena pevačica Granda Jelena Marjanović, tvrdi da ju je video sa suprugom kobne subote 2. aprila, kod rampe na početku staze za trčanje. Policiji… »

Pucnjava u Borči: Preko 40 policajaca u filmskoj akciji hapšenja

Srbija danas 25.04.2016
Filmska akcija hapšenja provalnika dogodila se večeras oko 22 sata u ulici Bratstva jedinstva u Borči. Prema rečima očevidaca, trojica muškaraca pokušala je da obije džip koji je bio parkiran ispred broja 78 u ulici Bratstva jedinstva. - Muškarci… »