Izvor: Auto blog arhiva vesti 09.05.2016

VIDEO: Pogledajte kako je lako ukrasti BMW X6 za minut i po

Auto blog 09.05.2016
Mada današnji automobili imaju vrhunsku zaštitu od krađe to neće sprečiti domišljate lopove da ih ukradu. Pogledajte video snimak koji će uplašiti sve vlasnike automobila, pogotovo vlasnike BMW-a X6, jer lopov je u stanju da otključa vrata… »

Valentino Rosi - najveći svih vremena

Auto blog 09.05.2016
Valentino Rosi je nesumnjivo najveći vozač svih vremena, a ma šta mislili o njemu, statistika potvrđuje malopre izrečenu tvrdnju. U čast velikom Doktoru, kako glasi njegov nadimak, Monster Energy, je spremio serijal o Italijanu, o čemu smo već… »

Lamborghini Huracan je najbrži taksi u Velikoj Britaniji

Auto blog 09.05.2016
Prelepi Lamborghini Huracan Verde Mantis je dobio taksi licencu za rad u Wolverhamptonu u Velikoj Britaniji. Taksi vozila su inače spora u Wolverhamptonu, ali, to nije slučaj sa Lamborghinijem, koji se ranije koristio za venčanja, mature i druge… »

VIDEO: Poslednja etapa najuzbudljivije trke u Evropi

Auto blog 09.05.2016
"Gumball 3000" je i ove godine podigao lestvicu zabave i kul automobila koji su uzeli učešća. Govorili smo već o modifikovanom Betmobilu sa Lamborghinijevim motorom, a tu su još bili i drugi super-brendovi kao što su Ferrari, Porsche, Bentley… »

U Srbiji uskoro poskupljenje goriva

Auto blog 09.05.2016
Kako prenosi FoNet, u Srbiji će litar benzina ili dizela uskoro biti skuplji za oko dva dinara, najavio je predsednik kompanije "Nafta" Nebojša Atanacković. Ovo poskupljenje goriva posledica je rasta cena nafte na svetskom tržištu, gde je barel… »

Četiri Renaultova noviteta za Evropu do kraja godine

Auto blog 09.05.2016
Renault će proširiti i obnoviti svoju trenutnu ponudu na evropskim tržištima sa četiri noviteta. Tačnije, na ovogodišnjoj skupštini deoničara je objavljeno da će jedan od noviteta biti limuzina iz C segmenta koja će zameniti Fluence. Naravno… »

Obnovljeni Citroën C4 Picasso i Citroën Grand C4 Picasso

Auto blog 09.05.2016
Druga generacija Citroën C4 Picasso, lansirana 2013., pravi je uspeh uz više od 300.000 kupaca koje je osvojio izuzetan dizajn i udobnost, a novi C4 Picasso započinje novu etapu od leta 2016. Veću dinamičnost potvrđuje svojim novim prednjim krajem i… »

Wald International Mercedes S klase

Auto blog 09.05.2016
Jedan od najpopularnijih luskuznih modela na svetu, Mercedesova S klasa, često bude meta tjuning kuća. Primerak na fotografijama je nova agresivna linija iz Wald International kuće, kao i Black Bison Edition kit-a, koji obuhvata nekoliko novih… »

Porno glumica Mareike Fox i njen Nissan GT-R PD 750! (+ video)

Auto blog 09.05.2016
Relativno nepoznata nemačka glumica u “filmovima za odrasle”, Mareike Fox, definitivno zna šta je dobro kada je reč o automobilima! Da su „filmovi za odrasle“ odavno postali jedna od najprofitabilnijih grana sedme umetnosti, to je već poznato… »

Jugo u Torontu

Auto blog 09.05.2016
Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija, koja nam dolazi iz Kanade, a na kojoj se vidi “jugo” sa veoma zanimljivim tablicama. Poznato je da našim ljudima koji žive u inostranstvu veoma nedostaje Srbija i pokušavaju na razne načine… »