Izvor: Alo/Zabava arhiva vesti 20.05.2016

Ćiribu-ćiriba, eto nama parica!

Alo 20.05.2016
Morate imati na umu da ništa u životu ne pada s neba i da obredi privlačenja para neće delovati ako vi sami ne preduzmete ništa. I sreća voli vredne. Ovi rituali su moćni, ali ne stvaraju čuda. Oni će pozlatiti vaš trud, pomoći će vam da… »

Samo parking ne plaćam, boga mi!

Alo 20.05.2016
Glumac Bogoljub Mitić Đoša optužen je da je uhapšen sa 50 grama kokaina, koje je policija navodno pronašla kod njega. Jedan deo je, navodno, bio za njegove potrebe, a drugi za dalju preporodaju kolegama. Međutim, glumac tvrdi da nikada nije bio… »

Sevka pobegla u Dalmaciju

Alo 20.05.2016
Pevačica Severina Kojić već nekoliko dana uživa u čarima hrvatske rivijere. Posle snimanja spota u dvorištu njenog svekra Kebe u Beogradu, Severina je otišla u rodnu Dalmaciju i nastavila snimanje najpre u Splitu, sa prijateljima i kolegama… »

Vesna Zmijanac pobegla sa "Farme"! (VIDEO)

Alo 20.05.2016
Pevačica Vesna Zmijanac, saznala je lepe vesti da će njena ćerka Nikolija Jovanović roditi devojčicu, zbog čega je rešila da napusti imanje u Lisoviću. Kada je saznala da će postati baka, Vesna Zmijanac je momentalno krenula da pakuje svoje… »

Neću da ličim na rakuna!

Alo 20.05.2016
Koliko puta vam je preselo rano buđenje i to baš onog trenutka kada se pogledate u ogledalo, a dva crna kruga oko očiju bulje u vas? Prosto vas bude strah od sebe i u želji da se autosugestijom smirite, počnete da pevušite stihove Željka Šašića… »

Ava zove Andriju, Sašu i Nikolu na rođendan

Alo 20.05.2016
Starleta Ava Karabatić danas slavi 28. rođendan, a njena najveća želja je da žurki prisustvuju Andrija Milošević, Saša Kapor i Nikola Rađen. Ona smatra da su ova tri muškarca najbolji frajeri na estradi, pa ih je pozvala na proslavu i nada se da… »

Tri dobra razloga da jedete jagode

Alo 20.05.2016
Sezona je jagoda, a priznaćete nema ništa lepše nego da jedete ove divne voćkice koje su ukusne, a pritom i neverovatno zdrave! Povećavaju plodnost Kod muškaraca koji nemaju organske uzroke steriliteta sveže jagode za samo nekoliko meseci mogu da… »

Lukas zveknuo nos!

Alo 20.05.2016
Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nastupao je u sredu uveče na jednom splavu, gde je pokazao razbijen nos. Naime, kada se popeo na binu mnogi su primetili da Aca na nosu ima veliku krastu. Ipak, to ga nije sprečilo da napravi… »

Kina prodaje ljudsko meso kao hranu?!

Alo 20.05.2016
Kineske vlasti demantovale su informacije da meso preminulih osoba obrađuju i pakuju u konzerve, koje potom prodaju na afričkom tržištu. Nakon što se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila informacija da Kinezi prodaju ljudsko meso kao hranu, svet se… »

Kaja u zagrljaju bivšeg dečka!

Alo 20.05.2016
Pevačica Katarina Kaja Ostojić rešila je da izađe u jedan noćni klub u Beogradu, i to ni manje, ni više nego sa bivšim momkom. Naime, finalistkinja emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ uživala je u provodu sa Petrom Perovićem, sa kojim je bila… »