Izvor: N1 Info arhiva vesti 17.07.2016

Murinjo: Šo je žrtvovao godišnji odmor zbog Junajteda

N1 Info 17.07.2016
Nakon deset meseci odsustva zbog povrede, Luk Šo se vratio u tim Mančester Junajteda na pripremnom meču sa Viganom. Menadžer Žoze Murinjo oduševljen je zalaganjem mladog defanzivca, koji je prošle godine doživeo tešku povredu kolena u duelu Lige… »

Vojvođanski paori traže veću cenu žita

N1 Info 17.07.2016
Liga paora Vojvodine apelovala je na Ministarstvo poljoprivrede da učini sve što može kako bi se podigla cena žita. Paori kažu da zbog tri puta manjih subvencija nego prošle godine danas ne mogu da govore ni o pukom preživljavanju, jer su u velikom… »

Đurović: Sve više migranata "zaglavljeno" u Srbiji

N1 Info 17.07.2016
Direktor Centra za zaštitu i pružanje pomoći tražiocima azila Radoš Đurović kaže da trenutno situacija s migrantima u našoj zemlji, gde se nalazi njih oko 2.000, nije zabrinjavajuća, ali i da bi mogla da bude ako veći broj ostane "zaglavljen" u… »

Zemljotres u Japanu, nema podataka o žrtvama

N1 Info 17.07.2016
Zemljotres jačine pet stepeni Rihterove skale potresao je Tokio i veći deo na istoku Japana, saopšteno je danas iz američke Agencije za geološka istraživanja ali još nema podataka o šteti ili žrtvama. Epicentar potresa bio je na dubini od 40… »

"Pauk" jurio kroz Niš 90 km/h

N1 Info 17.07.2016
Jedan Nišlija snimio je vozilo Parking servisa kako u zoni škole ide kroz grad brzinom od 90 km/h. Iz javnog preduzeća poručuju da je "pauk" žurio da odšlepa prethodno zapaljeno vozilo, ali da će vozač biti kažnjen ako se utvrdi da je prekoračio… »