Izvor: Vesti online arhiva vesti 17.07.2016

Neće on nigde: Mesi ostaje verna Barseloni!

Vesti online 17.07.2016
Prema pisanju španskih medija, argentinski napadač Lionel Mesi, produžiće ugovor sa Barselonom do 2021. godine. Argentinac je trenutno na odmoru, ali su se u njegovom odsustvo, otac Horhe i čelnici kluba dogvorili oko produžetka ugovora na tri… »

Prvi Rus u kući slavnih!

Vesti online 17.07.2016
Bivši prvi reketi sveta, Žistin Enan i Marat Safin primljeni su u tenisku Kuću slavnih. Belgijanku i Rusa su na travnatom terenu u Njuportu predstavile legende Monika Seleš i Džimi Konors. Konors, koji je 1998. godine primljen u Kuću slavnih, rekao… »

Referendum u Škotskoj, izgleda, 2017.

Vesti online 17.07.2016
Škotska premijerka Nikola Stardžen izjavila je da će razmisliti o održavanju drugog referenduma o nezavisnosti te zemlje sledeće godine ako britanska vlada počne zvanični proces izlaska iz EU bez osiguranja pozicije Škotske. Stardžen je u… »

Ovo će biti top pet najmoćnijih armija do 2030. godine

Vesti online 17.07.2016
Američki list "Nešenel interest" napravio je analizu u kojoj se procenjuje da će 2030. godine među prvih pet najmoćnijih armija biti ruska, američka, kineska, indijska i francuska. U formiranju liste korišćeni su apsekti poput toga koliko su… »

"Kamenjem i batinama nas teraju sa ognjišta"

Vesti online 17.07.2016
Kosovski pravosudni sistem liči na igre bez granica. Mogućnosti je na pretek, među njima i da ti, recimo, sud odreže kaznu jer si dobio batine. Za meštane Paralova, malog sela u gnjilanskom kraju je to krug bez kraja i mira. A u njemu kosovska… »

Zemlje kojima preti najveća opasnost od terorizma

Vesti online 17.07.2016
Posle upozorenja zvaničnika da se ne ide u Tursku, mediji istražuju gde je još opasno ići na odmor ovoga leta. Posle napada u Nici i neupešnog državnog udara u Turskoj, na društvenim mrežama se pojavljuju analize i liste zemalja u kojima trenutno… »

NASA snimila NLO pa prekinula prenos uživo!

Vesti online 17.07.2016
Iako još niko ne može da kaže da li vanzemaljci postoje, sigurno je da se nešto čudno dešava oko planete Zemlje! Potvrdu daje i NASA koja je pre nekoliko dana prekinula svoje emitovanje zbog neidentifikovanog letećeg objekta koji je uleteo u… »

VIDEO: Sa koliko ponosa su odbojkaši otpevali himu "Bože pravde"

Vesti online 17.07.2016
Ubedljivom pobedom protiv Brazila od čak 3:0 reprezentacija Srbije je na završnom turniru u Krakovu prvi put u istoriji osvojila Svetsku ligu. Iako oslabljen velikim brojem povreda tim Nikole Grbića je uspešno okončao ovo takmičenje osvojivši… »

Na proveri poslovi sa Lekarskom komorom

Vesti online 17.07.2016
Novopazarac Davud Delić (50), vlasnik građevinske firme i poznatog kluba Skoč bar koji je ubijen 24. juna u Beču, dobijao je velike poslove od Lekarske komore Austrije koja sada istražuje sve poslovne odnose sa likvidiranim biznismenom, javili su… »

Tako to rade Rusi: Fudbalska reprezentacija je raspuštena

Vesti online 17.07.2016
Ministar sporta u vladi Ruske Federacije Vitalij Mutko je prokomentarisao razmatranje peticije kojom se traži da se rasformira reprezentaciju Rusije. - Reprezentacije nema, ona je raspuštena - izjavio je ministar sporta Vitalij Mutko. Podsetimo da se… »