Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Prljavi ples: Koala provalila u kuću i oprobala se u "plesu oko šipke"

Blic 20.07.2016
Niki Erikson iz Australije objavila je na “Fejsbuku” snimak jednog simpatičnog uljeza u njenom domu. Kada se vratila kući sa posla, poželela je da zapleše oko šipke, kako bi se oraspoložila, kada je videla da je neko već zauzeo njenu šipku. U… »

Nepismene zvezde: One su se pošteno izblamirale na društvenim mrežama!

Blic 20.07.2016
Društvene mreže postale su poznatima omiljeno sredstvo komunikacije sa fanovima, ali često na ovaj način pokazuju ono čega bi trebalo da se stide. Sitne greške u pravopisu potkradu se svima, ali pitanje je da li se u slučajevima ovih zvezda više… »

“Građanski rat” u imunološkom sistemu može da pobedi bolest

Blic 20.07.2016
Postoji mogućnost da “naučimo” imunološki sistem da napada samog sebe kako bi pobedio bolest, pokazuju istraživanja sa životinjama. Američki naučnici su izlečili autoimuno oboljenje kože i sluzokože Pemphigus vulgaris kod miševa tako što… »

Početak divnog prijateljstva: Dečak je dobio psa i nije mogao da prestane da plače da sreće

Blic 20.07.2016
Sva deca žele kućne ljubimce, pogotovo pse. Ali jedan dečak je bio toliko ganut kad je dobio svog četvoronožnog najboljeg prijatelja da jednostavno nije mogao da prestane da plače. Dečaka koji je već dugo želio psa roditelji su odveli u… »

Retrospektiva: Medić vas vodi u Breninu i Bekutinu kuću

Blic 20.07.2016
U poslednjoj emisiji "Press pretresa" ove sezone, voditelj Siniša Medić napravio je zanimljivu retrospektivu. Najinteresantniji detalji iz svih emisija biće prikazani večeras na "Grand narodnoj televiziji". Tako će nas podsetiti na tuču Vesne… »

Otkrivena tajanstvena zvona u dubinama Atlantskog okeana

Blic 20.07.2016
U plavim dubinama Atlantskog okeana koji zapljuskuje meksičke obale oblasti Jukatan otkriveni su nevorovatni stalaktiti koji imaju oblik zvona. Podvodni fotograf Rino Sgorbani uspeo je da zabeleži veličanstvene fotografije ovog fenomena u dubokom… »

Meda za medu: Đilas otkrio šta znači njegova tetovaža

Blic 20.07.2016
Đilasova tetovaža belog medveda na santi leda sa dve zvezdice koja dominira na njegovom grudnom košu postala je jedna od glavnih tema u srpskoj javnosti. Iako je mnoge njen sadržaj zbunio, bivši gradonačelnik Beograda i nekadašnji lider DS-a Dragan… »

Otkrivamo: Evo šta Kaća Živković kaže na glasine da joj je dečko oženjen

Blic 20.07.2016
Na jednom privatnom bazenu zatekli smo pevačicu Katarinu Živković koja je 30 stepeni, koliko je tog dana bilo u Beogradu, pokušala da "ublaži" brčkanjem. Iako je nabacila dobar ten, paparaco "Blic pulsa" uslikao ju je kako se macka i macka... I… »

Ćerka Dragana Bjelogrlića izrasla je u pravu lepoticu

Blic 20.07.2016
Ćerka Dragana Bjelogrlića privukla je pažnju javnosti svojom lepotom, a na društvenim mrežama svakodnevno dobija brojne komplimente i ljubavne ponude. Ova lepa 20-godišnjakinja studentkinja je na Fakulteta političkih nauka, a mnogi komentarišu da… »

Kopira: Holivud?! Pre dve godine optužen je za nasilje, a sad je umislio da je svetska zvezda!

Blic 20.07.2016
Adil Maksutović se pre dve godine našao u centru skandala kada je optužen da je pretukao svoju devojku Anu Ramadanovski, ćerku pevača Džeja, sa kojom ima i malo dete. On je sada rešen da ovaj skandal ostavi iza sebe i da se vrati na muzičku scenu… »