Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Otkrivena “Frankenštajn galaksija”

Blic 20.07.2016
Posle 1960-tih godina, kada je u predgrađu našeg univerzuma, udaljenog 250 miliona svetlosnih godina, otkrivena galaksija UGC 1382, astronomi su smatrali da je reč o maloj galaksiji koja je zanimljiva samo kao sistem miliona zvezda, gasova i čestica… »

Preterala: Fotošop katastrofa Bojane Rajić

Blic 20.07.2016
Iako svi hvale njenu zanosnu figuru, koju je ponovo uspela da dovede do savršenstva ubrzo nakon porođaja, izgleda da Bojana Rajić još nije zadovoljna svojim izgledom. Manekenka i bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića objavila je fotografiju sa… »

Brenina snajka oduševljava dekolteom

Blic 20.07.2016
Aleksandri Prijović izgleda je veoma prijao odmor na Azurnoj obali, na kojoj je poslednjih nedelja bila sa dečkom, Filipom Živojinovićem. Vratila se preporođena! Blista od sreće, što je sasvim primetno i na fotografijama koje objavljuje na… »

Naučnici napravili kiborg raže!

Blic 20.07.2016
Međunarodni tim istraživača razvio je jezivo realnog robota Stingra koji pomera granicu između životinja i mašina. Zobacz na Youtube Zbog svetlosti koja aktivira ćelije srca, kiborg riba može da podstakne razvoj futurističkih medicinskih… »

Najtopliji jun od kada se vrše merenja

Blic 20.07.2016
Američka administracija za okeane i atmosferu (NOAA) saopštila je da je globalna temperatura mora bila veća nego u junu prošle godine, dok je temperatura na kopnu bila ista. Global temperatures set 14th consecutive monthly record… »

Njoj filteri nisu potrebni: Kaja na Ibici u čistom luksuzu

Blic 20.07.2016
Katarina Ostojić Kaja otputovala je na Ibicu gde se svakodnevno opušta pored bazena i maksimalno uživa. Pevačica je pokazala zavidnu figuru u bikiniju i tako stala na kraj svim glasinama da se ugojila nekoliko kilograma. Ima bombastično telo i zna to… »

Kada se Tina skine, na plaži nastane haos!

Blic 20.07.2016
Tina Ivanović sa suprugom Zvezdanom boravi na Tasosu, gde uživaju u prelepim plažama. I red je da se pratiocima na društvenim mrežama pokaže delić atmosfere sa ovog ostrva. Jer, poznato je da ono "što nije na društvenim mrežama, kao da se nije… »

Zaboravili ste je? Jednom fotografijom sa bazena će vas podsetiti na svoje obline

Blic 20.07.2016
Dušica Grabović je bivša učesnica "Farme" kojoj ni u rijalitiju, a ni van njega, nije strano skidanje. Ako treba i do gole kože. A za sve one koji su zaboravili kako Dušica izgleda u bikiniju, pevačica/starleta/bivša učesnica rijalitija je tu da… »

Ni jednostavnije mozgalice, ni većeg problema: Koliko štangli vidite na slici?

Blic 20.07.2016
Izazov koji od vas zahteva da prebrojite koliko štangli se nalazi na slici izgleda znatno jednostavnije, nego što zapravo jeste. Posle silnih zebri, pandi, Deda Mrazova, plavih ili zlatnih haljina, pojavila se mozgalica koja ne zahteva vrhunsku… »

Uživa na letovanju: Tetovirani Đilas se raspištoljio! (video)

Blic 20.07.2016
Naš paparaco uslikao je bivšeg gradonačelnika Beograda i nekadašnjeg lidera DS-a, a sadašnjeg predsednika Košarkaškog saveza Srbije, kako uživa sa decom na odmoru na Crnogorskom primorju. Odeven u crni šorts, Đilas je vreme provodio kraj bazena… »