Izvor: Mondo arhiva vesti 12.09.2016

Pogledajte šta ume fudbaler bez čula vida!

Mondo 12.09.2016
U fudbalu na Paraolimpijskim igrama nastupaju slepi takmičari, ali ako ste mislili da tamo nema vanserijskih poteza - prevarili ste se! Maroko i Iran sastali su se u prvoj fazi fudbalskog turnira na Paraolimpijskim igrama u Riju. S obzirom na to da se u… »

Keti Peri želi da se pomiri sa Tejlor Svift...

Mondo 12.09.2016
Ali, pod jednim uslovom. Keti Peri i Tejlor Svift su u "hladnom ratu" od kada je Tejlor optužila Keti da joj je preotela tri plesača u toku njene turneje 2012. godine. Jedan fan je Peri postavio pitanje: "Da li bi sarađivala sa Tejlor Svift?" "Ako se… »

Ko ima lovu, ima i...

Mondo 12.09.2016
... pozivnicu za žurku! Foto: Instagram/sorajavucelic Ovo je pozivnica za žurku koju će Dolče i Gabana organizovati u Milanu 24. septembra, povodom Nedelje mode koja će se u tom gradu održati od 21. do 27. septembra. Da li znate ko je dobio ovu… »

Da li je Pep iskren: Daleko smo mi od titula!

Mondo 12.09.2016
Siti ima 6 od 6 ove sezone, pobedu nad Junajtedom u gostima, međutim menadžer kaže da s ovakvom igrom tim nema šta da traži u borbi za Premijer ligu i Ligu šampiona. Mančester siti – Sanderlend 2:1 Steaua – Mančester siti 0:5 Stouk –… »

HP kupio deo Samsung kompanije

Mondo 12.09.2016
Kompanija HP će za nešto više od milijardu dolara otkupiti deo Samsung kompanije koji se bavi proizvodnjom i razvojem štampača. Međusobnim dogovorom HP i Samsung će, svaka kompanija na svoj način, ojačati poslovanje - Samsung u drugim ključnim… »

Zašto je Ramos prekrio znak "Nike"?

Mondo 12.09.2016
Kapiten Reala zaštitno je lice američke kompanije poslednjih deset godina. Šta ga je nateralo da "ofarba" kopačke u crno? Serhio Ramos jedan je od fudbalera sa najdužim stažom u "Nike" kopačkama. Kapiten Reala i jedan od najpoznatijih španskih… »

"Neman" iz Australije izazvala paniku u Škotskoj

Mondo 12.09.2016
Džinovski australijski pauk izazvao je paniku na brodskom stovarištu u Škotskoj, pa su se inžinjeri brže bolje povukli u strahu za svoj život. Foto: Screenshot/SCOTTISH SPCA Pauk, nekoliko puta veći od onih na koje su "navikli", šetao je iz… »

Gospođica Terzić se pohvalila

Mondo 12.09.2016
Tako mlada, a tako "bogata". Maša Terzić, kao i svaka devojka, voli modu, naročito obuću. Ipak nismo očekivali da kolekcija tako mlade devojke, izgleda ovako: #myshoeheaven×2 A photo posted by @gospodjicaterzic on Sep 12, 2016 at 7:40am PDT Siroti… »

Izbeglice u Beogradu više ni na barjam nisu hit

Mondo 12.09.2016
Prošle godine u ovo vreme, na početak Kurban bajrama, nesrećnim izbeglicama sa Bliskog istoka i Afrike je Beograd priredio dirljivu bajramsku sofru. Ove godine - ništa, kao da izbeglice više ni gosti ni "naš problem". Foto: Screenshot Izbeglička… »

Možda i nije morala da piški po njemu... (video)

Mondo 12.09.2016
Pevačica je pokušala da pomogne voditelju kada ga je opekla meduza. Foto: YouTube Prošle nedelje su se Ber Grils i bivša "Spajsica" Melani Braun ( Mel B) intimno družili kada je ona piškila po njegovoj ruci nakon što ga je opekla meduza u okviru… »