Izvor: Auto blog arhiva vesti 21.09.2016

VIDEO: Iveco Z Truck concept

Auto blog 21.09.2016
* Ivecova vizija kamiona budućnosti sa nultom CO2 emisijom, premijera na sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru… »

SEAT car connectivity

Auto blog 21.09.2016
SEAT je preduzeo još jedan korak unapred u umrežavanju nakon što je postao prvi brand u industriji u svetu koji poseduje aplikaciju koja je kompatibilna sa CarPlay. IOS-razvijena SEAT DriveApp je sada dostupna na App Store i omogućava Vam pregled i… »

Broj prekobrojnih u kompaniji FCA Srbija i dalje nepoznat

Auto blog 21.09.2016
Preuzeto sa: Danas.rs Nakon ukidanja jedne od tri proizvodne smene u FCA Srbija, šumadijska i šira domaća javnost ne znaju, niti će, po svemu sudeći, ikada da saznaju koliko je kragujevačkih automobildžija, krajem jula napustilo svoja radna mesta… »

Akcija za Citroen Berlingo: Kupite najpovoljnije, radite efikasnije

Auto blog 21.09.2016
Dolazak jesenjih dana kompanija Avtonova KAB odlučila je da obeleži kampanjom koja će da obraduje sve firme koje koriste manja dostavna vozila u svom poslovanju. Novi Citroën Berlingo je savremen, svestran i prilagodljiv automobil, koji svojim… »

MotoGP: Valensija – još 5 godina

Auto blog 21.09.2016
Valensija je potpisivanjem novog ugovora obezbedila da do najmanje 2021. ostane domaćin poslednje trke u sezoni MotoGP šampionata. Španska staza je u MotoGP kalendaru još od 1999. godine, a kao domaćin finalne runde je 2002. zamenila brazilsku stazu… »

NISOTEC Akcija "Pomoć na putu"

Auto blog 21.09.2016
NIS GAZPROM NEFT nagrađuje vašu vernost Kupovinom proizvoda NISOTEC, ostvarili ste pravo na korišćenje servisa "Pomoć na putu" i popusta u COFUS POPUST sistemu. NISOTEC proizvode možete naći na svim benzinskim stanicama Gazprom i NIS Petrol i u… »

Nikola Motor Company predstavio UTV od 550KS

Auto blog 21.09.2016
Dok su sve oči uprte u kompaniju Nikola Motor Company po pitanju električnog kamiona, bez velike pompe predstavljen je njihov prvi potpuno električni UTV. Opremljen je baterijama kapaciteta 72 kWh koje mu, u zavisnosti od načina vožnje, obezbeđuju… »

Land Rover opoziva Discovery Sport i Evoque zbog problema sa automatskim menjačem

Auto blog 21.09.2016
Land Rover je iznenada objavio opoziv za modele Discovery Sport i Evoque a koji uključuje 22.657 primeraka. Problem se odnosi na automatske ZF menjače i njihovu elektroniku odnosno električne instalacije zajedno sa elektronskom upravljačkom jedinicom… »

TopSpeed test: BMW M2 Coupe

Auto blog 21.09.2016
Automobil bavarskog proizvođača koji u prvom trenutku kao da baš i nije bio u strateškim proizvodnim planovima, sada ima veliki uticaj na “M diviziju” u okviru BMW grupe Interesovanje za proizvode “M” brenda iz BMW grupe svakim danom je sve… »

Lamborghini planira EV hiperautomobil sa 800KS?

Auto blog 21.09.2016
Nedavno mo videli klip u kome Tesla Model S P100D nadmašuje u ubrzanju Lamborghini Huracan. Najnovije glasine sugerišu da bi italijanski proizvođač superautomobila mogao da radi na EV hiperautomobilu, koji bi bio više nego dostojan izazivač… »