Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 21.09.2016

Dobar nastup biciklista Borca na međunarodnoj sceni

Glas Zapadne Srbije 21.09.2016
Čačak - Član biciklističkog kluba Borac, Stefan Stefanović, nastupio je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a Marko Danilović nastupa u ekipi Metalac Qvick na seriji trka u Kini. Stefan Stefanović nastupio je 17. septembra 2016.godine na Evropskom… »

Nestranačka ličnost na čelu Dečijeg vrtića u Lučanima

Glas Zapadne Srbije 21.09.2016
Lučani – Kako nezvanično saznaje GZS, za v.d. direktora Dečijeg vrtića „Naša radost“ u Lučanima predložena je Milanka Ružić, kao nestranačka ličnost. Na sastanku koalicije, koja u opštini Lučani čini skupštinsku većinu i koja je… »

Vitezovi u Užicu oživeli srednji vek

Glas Zapadne Srbije 21.09.2016
Užice – U užičkom selu Karani proteklog vikenda održan je „Užički viteški dan“. Tačno u podne na megdan su u porti Bele crkve karanske izašli vitezovi, popodne je bilo rezervisano za viteško saborovanje na Starom gradu, a veče za tribinu… »

Registracija po vrednosti a ne kubikaži

Glas Zapadne Srbije 21.09.2016
Registracija vozila trebalo bi da se od sledeće godine plaća na osnovu vrednosti, a ne kubikaže i to će, kako smatraju auto uvoznici, napokon otvoriti tržište četvorotočkaša veće zapremine motora. Novinu u određivanju cene registracije vozila… »

Igumane, putuj i misli na našu Dubnicu

Glas Zapadne Srbije 21.09.2016
Nova Varoš - Arhimandrit Makarije je 20. septembra ispraćen iz Dubnice u Šumadiju, uz zahvalnost što je tek obnovljenom hramu udahnuo život i bio primer odanosti i privrženosti crkvi i monaštvu Igumane, putuj i misli na naš manastir. Na tvoju i… »