Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 21.09.2016

FOTO: Dani leskovačkog roštilja do subote na Ribljoj pijaci

Moj Novi Sad 21.09.2016
Prijatan miris mesa na žaru koji se ovih dana širi Ribljom pijacom privukao je velik broj Novosađana na manifestaciju "Dani leskovačkog roštilja", koja će trajati do subote, 24. septembra. Majstori sa "Leskovačke roštiljade" – na platou uz Trg… »

PODBARA: Humanitarni dan sporta za pomoć vrtiću "Veverica"

Moj Novi Sad 21.09.2016
U četvrtak, 22. septembra, na terenima Mesne zajednice Dunav na Podbari, biće održana manifestacija "Sportom za Vevericu". Humanitarni dan sporta – koji će trajati od 17 do 19 časova – održaće se na na adresi Beogradski Kej 37, tačnije, kako… »

FOTO: Delegacija Novog Sada prisustvovala liturgiji u manastiru Gračanica

Moj Novi Sad 21.09.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zajedno s direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem i zamenikom predsednika Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Damirom Zobenicom, kao i delegacijom Grada Novog Sada, boravi na Kosovu i… »

Smenjen direktor OŠ "Prva vojvođanska brigada"

Moj Novi Sad 21.09.2016
Dušan Kosanović razrešen dužnosti odlukom Školskog odbora. Ovu odluku Odbor je doneo sinoć, nakon sednice koja je trajala do kasno u noć, te je direktor smenjen po pet osnova. Da podsetimo, u ponedeljak 19. septembra, za 19 sati bila je zakazana… »

FOTO: Scene iz Betanije šokirale Novosađane

Moj Novi Sad 21.09.2016
Korisnik Fejsbuka Slobodan Pavlović podelio je na ovoj društvenoj mreži fotografije iz novosadskog porodilišta, izazvavši time mnoge negativne reakcije građana. Na slikama ovog Novosađanina tako možemo videti jednu od soba, u kojoj delovi zida… »

"BUDI VODNI AGENT": Besplatne ekološke radionice za novosadske mališane

Moj Novi Sad 21.09.2016
U četvrtak, 22. septembra, u Zabavnom parku "Starli" (Bulevar vojvode Stepe 56), s početkom u 17 časova, biće održana prva u nizu besplatna ekološka radionica za decu uzrasta od 6 do 11 godina, ostvarena u saradnji sa Vodnom agencijom iz Slovenije… »

NEBESKA TRKA: Uspeh Novosađana na planinskom maratonu u Crnoj Gori

Moj Novi Sad 21.09.2016
Na trci u okviru lige "Skyrunning Serbia", koja je prošle subote održana na Pivskoj planini u Crnoj Gori, Novosađanin Damjan Gatarić iz ARK “Fruška gora” na stazi od 33 kilometara osvojio je prvo mesto, dok je njegov klupski kolega Dejan Nikolić… »