Izvor: Story arhiva vesti 07.11.2016

Dobra vest za sve male muzičke genije: Počela je prva Filhademija!

Story 07.11.2016
U Beogradskoj filharmoniji je počela prva orkestarska akademija – „Filhademija“ koja će trajati do 15. novembra. Na inicijativu muzičara iz orkestra Filharmonije, pokrenuta je orkestarska akademija sa namerom da pruži profesionalno usavršavanje… »

Mel Gibson se još jednom prihvatio rediteljskog poziva, a rezultat će vas raspametiti: Greben spasa je napeta priča o…

Story 07.11.2016
Bile su potrebne godine da se snimi film o junaku Drugog svetskog rata, Desmondu Dosu i redIteljska palica je pala u ruke oskarovca Mela Gibsona, proslavljenog filmovima Hrabro Srce i Stradanje Isusovo, jer samo on može preneti na film intimni… »

Srpsko narodno pozorište: Poslednja izvođenja Koštane u ovoj godini

Story 07.11.2016
Predstava Koštana u adaptaciji i režiji Kokana Mladenovića, biće izvedena pred novosadskom publikom u ponedeljak 14. i utorak 15. novembra na sceni „Jovan Đorđević“ s početkom u 20 časova. Predstava je nastala kao koprodukcija SKC Novi Sad… »

Dugo očekivani nastavak popularnog filma dolazi u bioskope: Junaci Vojne akademije ponovo zajedno (FOTO)

Story 07.11.2016
Novi nastavak „Vojne akademije“ donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete i prepliće sudbine junaka jedne od najgledanijih serija. Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona gledalaca nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve… »

Njihova pojava je izazvala pravu buru: Da li su svetske lepotice ovaj put preterale sa svojim izgledom? (FOTO)

Story 07.11.2016
Uske i izazovne haljine, šljočičasti materijali i glamur je nešto što smo već imali prilike da vidimo na dodeli MTV nagrada. Zbog njega je moda prava umetnost: Igor Todorović na Fashion Week-u izazvao ovacije (VIDEO) Ipak, mnoge poznate dame su… »

Danas slavimo Mitrovdan: Običaji nalažu da ne izlazite iz kuće, a evo i zašto!

Story 07.11.2016
Srpska pravoslavna crkva 8. novembra slavi dan Svetog velikomučenika Dimitrija, u narodu poznatiji kao Mitrovdan. Praznik je posvećen antičkom komandantu Soluna koji je stradao zbog širenja hrišćanstva. Mitrovdan je nepokretni ili stajaći praznik… »

Glumac rešio da sklopi primirje: Ovako su Vanja Mijatović i Sergej Trifunović zakopali ratne sekire (FOTO)

Story 07.11.2016
Nakon skandala na humanitarnoj reviji, popularni glumac Sergej Trifunović kontaktirao je pevačicu Vanju Mijatović, te stavio tačku na sukob... Sergej Trifunović je izgleda shvatio da je pogrešio što je napustio reviju kada je zapevala Vanja… »

Projekat Vip talenti: Konkurs za mlade koreografe

Story 07.11.2016
Brojni besplatni majstorski kursevi i radionice organizuju se pre ili tokom svake festivalske edicije. Već sedam godina zaredom projekat Vip talenti, koji su pokrenuli Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile, omogućava kontinuirani susret i rad… »

Zbog ovih fotografija Radi Manojlović nije svejedno: Ovako Haris osvaja srca svih dama (FOTO)

Story 07.11.2016
Rada Manojlović i Haris Berković uživaju u svojoj ljubavi. Ipak, ova sitnica se našla na putu. Kako važi za jednog od najzgodnijih mladih "Zvezda granda" Haris ponosno nosi titulu dečka Rade Manojlović, ali i najzogdnijeg pevača ove produkcije. Ne… »

Tajanstveni deo našeg duha: Put na Mars ćemo ove jeseni moći da pratimo iz naših fotelja!

Story 07.11.2016
Pretpremijera globalne serije MARS i obeležavanje desetogodišnjice izlaženja magazina National Geographic održaće se u četvrtak, 10. novembra u 15h u bioskopu Cineplexx (u shopping centru DeltaCity). U izvršnoj produkciji Brajana Grejzera i Rona… »