Izvor: Story arhiva vesti 07.11.2016

Tradicionalno: Prednovogodišnji koncerti Nikole Vranjkovića! (FOTO)

Story 07.11.2016
Nikola Vranjković će održati tradicionalne prednovogodišnje koncerte u Beogradu 28. i 29. decembra, u velikoj dvorani Doma omladine, u organizaciji promoterske kuće Long Play... Vraćam se u veliku dvoranu DOB-a jer se u njoj najbolje osećamo moja… »

Ona je senzacionalna: Dara pokorila bugarski X faktor

Story 07.11.2016
Dara je već jedna od najuzbudljivijih novih izvođača u nama susednoj zemlji. DARA poseduje sve kvalitete prave poz zvezde- neverovatnu ličnost, izuzetno upečatljiv vokal i odličan izgled. Već u prvom nastupu u muzičkom takmićenju, pokazala je da… »

Ako svakoga dana jedete med i susam, desiće se OVO! (RECEPT)

Story 07.11.2016
Mešavinom ova dva sastojka dobija se nešto veoma korisno za zdravlje čoveka. Svima su dobro poznate prednosti meda, dok je susam biljka koja se u ishrani koristi već veoma dugo. Zajedno, med i susam čine prave blagodeti za naš organizam, tako što… »

VIRTUS nagrada za filantropiju: Još 10 dana do isteka konkursa

Story 07.11.2016
Ostalo je tačno deset dana do isteka konkursa za VIRTUS nagradu za filantropiju. I ove godine, konkurs za VIRTUS nagradu otvoren je za nominacije u četiri kategorije iz oblasti korporativne filantropije i u jednoj kategoriji iz oblasti individualnog… »

Darko Lazić slavi od rane zore: Danas je predivan dan!

Story 07.11.2016
Pevač je s radošću objavio da danas ima poseban razlog za slavlje. Darko Lazić često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli fotografije iz privatnog života, kao i sa nastupa. Neko hoće da im smesti priče o razvodu, ali njihova ljubav je… »

Ovaj ukus nećete moći da zaboravite: Originalni recept za sarajevske ćevape (FOTO)

Story 07.11.2016
Ne morate da putujete u Sarajevo kako biste probali ćevape. Sada taj specijalitet možete da napravite u svom domu. Svako ko poseti Sarajevo mora da proba sarajevski ćevap. Ukus ovog obroka nekako oboji ceo doživljaj o ovom gradu. Danas vam… »

Skandal koji danima trese Britaniju: Otkrivena dugo čuvana mračna prošlost princeze Kamile (FOTO)

Story 07.11.2016
Kamila Parker Bouls, danas ugledna kraljevska dama, ima iza sebe burnu prošlost. Kako navodi Imodžen Tejlor u knjizi "On The Fringe", Kamila je menjala muškarce "kao čarape", što ju je koštalo i otkaza. Kamilla je bila otpuštena sa otmenog posla… »

Nikša izbegava medije i eksponiranje, ali zato je tu mlađa sestra da umeša prste: Najpovučeniji član porodice Terzić u…

Story 07.11.2016
Mlađe sestre su specifične upravo po tome što mogu da rade šta žele, a da im braća to ne zamere. Ovaj Mašin potez se verovatno nije dopao najpovučenijem članu njene porodice, Nikši... Porodica koja privlači mnogo medijske pažnje svakako su… »

Iskreno o karijeri: Mlada glumica Milena Živanović pričala je o novoj seriji ali i o uspesima u pozorištu

Story 07.11.2016
Gosti Portreta Plus ove nedelje su Milena Živanović, Radmila Šehić... Milena Živanović mlada glumica Pozorišta na Terazijama govori o svojoj karijeri, predstavama, mjuziklima. Otkriva koliko je za pozorišnog glumca bitno da se pojavljuje i na… »

Posle svih tračeva i skandala u javnosti, oni su pobedili: Prva fotografija poljupca Milice Todorović i Miloša Paunovića…

Story 07.11.2016
Od trenutka kada se saznalo da je popularna pevačica u vezi sa koreografom , tračevi su se nizali jedan za drugim, ipak njihova ljubav odolela je svim iskušenjima. Milica Todorović i Miloš Paunović su već izvesno vreme u skladnoj vezi iako im… »