Izvor: Mondo arhiva vesti 26.11.2016

Opljačkana Nataša Bekvalac!

Mondo 26.11.2016
Obezbeđenje nije uspelo da pomogne... Nataša Bekvalac se verovatno pokajala što je pristala da se pojavi u revijalnom delu Radijskog festivala u Skoplju. NATAŠA U PREDSTAVI "TAJNA CRNE RUKE" (VIDEO) Dok je ona primala nagradu za album godine i pevala… »

Pevačici oduzeli ukradenu "bembaru"!

Mondo 26.11.2016
Folkerka je ostala u šoku i bez automobila... Pevačici Katarini Živković je navodno policija zaplenila automobil BMW X3 jer je ukraden! Ona je bila u svom rodnom Leskovcu kod roditelja na slavi, a kada je krenula za Beograd, zaustavili su je policajci… »

Progutaćeš je! (video)

Mondo 26.11.2016
Mladenu je u Snajkama super... Foto: YouTube U Snajkama se nastavljaju male svađe, razmirice i emotivne ispovesti učesnica, ali onaj koji zaista zna šta hoće u svemu tome je Mladen, kojem Parovi ipak na kraju nisu pomogli da nađe pravu ljubav, pa se… »

Kao pre skoro vek: Tramvaji će opet ići Terazijama

Mondo 26.11.2016
Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da izmena projekta rekonstrukcije Trga Slavija predviđa i uvođenje šina u Ulicu kralja Milana i ponovno uspostavljanje tramvajskog saobraćaja prema Kalemegdanu. Foto: MONDO Stefan Stojanović Vesić je… »

Beograd uštedeo na javnim nabavkama 700 miliona

Mondo 26.11.2016
Beograd je ove godine na centralizovanim javnim nabavkama uštedeo više od 700 miliona dinara, izjavio je danas gradonačelnik Siniša Mali. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović On je precizirao da je to dva i po puta više u odnosu na uštedu ostvarenu… »

Istanbul je zavoleo košarku - i tek će

Mondo 26.11.2016
Velika ulaganja i projekti klubova učinili su Istanbul najaktivnijim evroligaškim gradom u Evropi. Ambicije tamošnjih timova sežu dalje od toga. Foto: MONDO/Mladen Šolak Najbolja košarka i Istanbul, sinonimi su koji će u 2017. godini učiniti… »

"Monteline bebe" znaju kako do bodova

Mondo 26.11.2016
Fudbaleri Milana ponovo nisu oduševili igrom, ali su stigli do nova tri boda. "Rosoneri" rezultatom 4:1 savladali Empoli u gostima dok je njihov napadač bio u Španiji. Najmlađa postava Milana još od 1985. godine. Milan ne igra lepo, ali Milan… »

Čemu služi ovaj dodatak na fenu (video)

Mondo 26.11.2016
Kupili ste fen koji ima okrugli plastični dodatak sa "iglicama" i ne znate čemu to služi? Pogledajte video... A video posted by Makeup Clips/Tutorials (@makeup_clips) on May 27, 2016 at 7:09am PDT Dakle, ako želite lokne, a vaša kosa je prirodno… »

Fotografija iz Srbije najlepša na svetu! FOTO

Mondo 26.11.2016
Fotografija Stopića pećine, Beograđanina Čedomira Žarkovića, izabrana je za najlepši prikaz zaštićenog prirodnog dobra na svetu u 2016. godini, uz ocenu da pored atraktivnosti ima i izuzetnu enciklopedijsku vrednost. Na takmičenju u organizaciji… »

Ruska bogatašica tragično stradala

Mondo 26.11.2016
Bogata mlada Ruskinja (19) stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Švajcarskoj. Devojka je bila unuka jednog od najvećih poslovnih neprijatelja Vladimira Putina. Foto: Printscreen/YouTube Dijana Lebedeva koju su prijatelji zvali “ruska Lejdi… »