Automobili arhiva vesti 20.12.2016

Uprava saobraćajne policije najavila pojačanu kontrolu saobraćaja

Auto blog 20.12.2016
Uprava saobraćajne policije najavila je danas da će u narednom periodu, naročito u vreme novogodišnjih praznika, pojačati kontrolu saobraćaja radi otkrivanja prekoračenja brzine, vožnje pod uticajem alkohola, nekorišćenja sigurnosnog pojasa, kao… »

Render: Mercedes-Benz E-klase kabriolet

Total car 20.12.2016
Kupe Mercedes-Benz E-Klase tek što je predstavljen, a fanovi ovog vozila nestrpljivo očekuju kabrio verziju. Kao i kabriolet C i S-Klase ranije, ovaj iz E-Klase će biti u zasnovan na kupe verziji i skoro sasvim isti kao on, osim kada je, naravno, u… »

Mercedes E klase Coupe Edition 1

Auto blog 20.12.2016
Kako je to već običaj kod Mercedesa, i nova E klase Coupe će na početku prodaje biti dostupna i u ograničenoj seriji Edition 1. U ovom slučaju se radi o seriji od 555 primeraka, pri čemu se automobil između ostalog odlikuje jedinstvenom "matte… »

Markione ne žuri sa određivanjem Fetelove i Raikonenove budućnosti

Vrele gume 20.12.2016
F1: Markione ne žuri sa određivanjem Fetelove i Raikonenove budućnosti Serđo Markione kaže da nije siguran da će Sebastijan Fetel i Kimi Raikonen nastaviti romansu sa Ferrarijem posle 2017. , ujedno spomenuvši da je na timu da im obezbedi… »

Moto GP vesti

Auto blog 20.12.2016
Austrija najbolje organizovana trka Kako prenosi Sport klub, VN Austrije dobila je nagradu kao najbolje organizovana trka od Dorne tek po povratku u Moto GP Kalendar. Moto GP Komisija se odlučila da Red Bul Ringu dodeli nagradu ne samo zbog besprekorne… »

Besprekorna Acura NSX

Auto blog 20.12.2016
Dok prvi kupci preuzimaju svoje pošiljke modela 2017 NSX širom sveta, Acura je objavila svoju NSX Originals kampanju koja uključuje specijalno prilagođen film namenjen mušterijama. Svaki od filmova prikazuje superautomobil koji se izrađuje po… »

Vesti iz Formule 1

Auto blog 20.12.2016
Hamilton: Osetio sam veliko nepoštovanje tima Kako prenosi Sport klub, trostruki svetski šampion Luis Hamilton rekao je da je osetio da ga u Mercedesu ne poštuju posle kritika koje su upućene na njegov račun iz tima zbog vožnje na poslednjoj trci… »

Evropski parlament nervozan zbog odlaganja novog pravilnika u vezi sa emisijom štetnih gasova

Total car 20.12.2016
Nekoliko evropskih zemalja, uključujući Italiju, Francusku i Španiju, odložilo je usvajanje striktnijih testova na emisiju izduvnih gasova, uprkos dokazima da je to omogućilo da zagađenje ode iznad zakonskih limita, kaže se u izveštaju Evropskog… »

Na prodaju Mercedes SLS AMG Black Series

Auto blog 20.12.2016
Mercedes je jasno dao do znanja da model GT nije zamena za SLS i pošto pripada nižem segmentu, ovaj prekinuti niz superautomobila je ostavljen bez svog naslednika. Ali, i dalje postoji nekoliko predivnih primeraka na tržištu polovnih automobila, dok… »

Oktavija RS sada sa 10 konja više

Moj auto 20.12.2016
Škoda nas je pre mesec-dva iznenadila smelim redizajnom aktuelne generacije „oktavije“, a Česi su sada, konačno, predstavili i sportsku RS verziju koja je takođe prošla kroz zatezanje bora. Glavni novitet je da benzinska verzija sa 2,0-litarskim… »