Arhiva » Vesti » RTV 10.01.2017

Saobraćaj na autoputevima bez problema

BEOGRAD - Saobraćaj se na najopterećenijim putnim pravcima prvog prioriteta, odnosno, autoputevima odvija bez problema, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

RTV utorak, 10. januar 2017.  |  Tanjug
RTV: Saobraćaj na autoputevima bez problema

U saopštenju je navedeno da je zbog snežnih padavina obustavljen saobraćaj na putevima II A-234 Trgovište - Donji Stajevac - Radovnica - Bosilegrad, II A-235 Trgovište - državna granica sa BJR Makedonijom (granični prelaz Kalovo) i II B-442 Kriva Feja - Gornja Ljubata - veza sa državnim putem II A 234.

Saobraćaj je obustavljen zbog radova na mostovima u Peckoj, II A-143 Pričević-Pecka i preko reke Likodre u mestu Mojković, II A-137 Šabac - Volujac - Zavlaka - Banja Badanja - Krupanj - Gračanica.

Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač Infrastruktura železnice Srbije funkcioniše redovno, bez poremećaja, i nema značajnih smetnji u funkcionisanju koje su uzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima, navodi ministarstvo.

Kada je reč o vazdušnom saobraćaju, zimski štab Aerodrom Nikola Tesla Beograd angažovan je u punom sastavu kako bi omogućio neometano i sigurno odvijanje avio-saobraćaja.

I na Aerodromu Konstantin Veliki u Nišu saobraćaj se odvija nesmetano i vremenski uslovi ne utiču na opslugu, prihvat i otpremu vazduhoplova, putnika i stvari, kao ni na rad ostalih službi.


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Makedonija Trgovište Šabac

©2017 Netmark d.o.o.