Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 16.01.2017

Dveri: Obradović se bori za interese običnih ljudi i njihovih porodica

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Ljig - Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović najozbiljnije i najhrabrije se suprotstavlja Aleksandru Vučiću i njegovom korumpiranom režimu, koji štiti interese tajkuna, kriminalaca, krupnih kapitalista, stranih banaka, MMF, NATO-a i Brisela… »

Za fabriku meda skupljeno 280.000 evra

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Predračunska vrednost pokazuje da će za izgradnju i opremanje objekta biti potrebno oko 650.000 evra. Opština Rača dala najbolju ponudu po oceni SPOS-a Za izgradnju pogona za prikupljanje i plasman meda Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) u… »

Havarija u Domu kulture Priboj

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Priboj - Havarija na toplovodnoj mreži u pribojskom Domu kulture, izazvala je proteklog vikenda, značajnu štetu u prizemnim prostorijama objekta. U nedavno renoviranoj Maloj sali u kojoj se uz brojne kulturne manifastacije održavaju i sednice loklanog… »

Odbornici sutra o kreditnom zaduženju

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Užice - Na dnevnom redu sutrašnje sednice Skupštine grada Užica, naći će se izmene odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme za svaki organizacioni oblik u sistemu grada Užica za 2015. godinu, kao i predlog odluke o kreditnom… »

Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije na Zlatiboru

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Zlatibor - Od 22. do 28. januara održaće se 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije (SAPS), na Zlatiboru u organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada i 43. simpozijum „Poljoprivredna tehnika“, u organizaciji… »

Većnici sutra o planu zapošljavanja i programu poslovanja o JKP

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Čačak - Članovi Gradskog veća, na sutrašnjoj sednici, razmatraće predlog akcionog plana zapošljavanja za 2017. godinu. Na dnevnom redu će se naći i predlozi odluka o davanju saglasnosti na program poslovanja Javno komunalnog preduzeća "Duboko"… »

SNS: Nedopustiv govor mržnje i diskriminacije

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Čačak - Zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke u Čačku, Nikola Naumović preneo je lični stav, kao rođeni Čačanin, u znak revolta i razočarenja povodom sramnog ispada Boška Obradovića i njegove klasifikacije narodnog poslanika… »

Dragačevski Vuk Karadžić

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Guča – U jednu svoju mladalačku, i proročku pesmu, Nikola Stojić (86) iz Guče udenuo je i stih – „Nijedan dan nije običan dan: u svakom od njih rađa se – ili umire – po jedan san. „Onomad su ga na to pevanje – „Nema običnog dana”… »

Opštinama 889 novih radnika za brže ozakonjenje objekata

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Tokom januara, 130 gradova i opština u Srbiji zaposliće 889 novih radnika koji će isključivo biti angažovani na bržem sprovođenju Zakona o ozakonjenju objekata, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. To je… »

Ministarstvo poljoprivrede priprema pomoć za najugroženija seoska domaćinstva u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije 16.01.2017
Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine zatražilo je od Direkcije za robne rezerve da se u što kraćem roku pripremi stočna hrana kao pomoć najugroženijim seoskim domaćinstvima opštine Ivanjica. Usled vanrednog stanja koje je u ovom… »