Izvor: Svet arhiva vesti 25.01.2017

Bio je mister Srbije, a svi ga pamte po gej porniću: Ovako danas izgleda, a bavi se… (foto)

Svet 25.01.2017
Nekadašnji mister Srbije Vasa Nestorović već nekoliko godina živi van granica naše zemlje, tačnije u Njujorku, gde vodi sasvim drugačiji život. Momak, koji je pažnju ovdašnje javnosti privukao zbog gej porno filma u kojem je glumio 2013. godine… »

Misterija rešena: Ovako Soraja izgleda bez fotošopa! (video)

Svet 25.01.2017
Izgleda da Soraji Vučelić ne smeta veliki minus koji vlada celom Srbijom. Dok se svi ostali oblače slojevito ispod svojih debelih jakni i kaputa, starleta ide golog stomaka kao da je sredina leta. Ekipa emisije “Paparazzo lov” pratila ju je po… »

Da li će seks na prvom sastanku uništiti šanse za vezu? Muškarci odgovaraju…

Svet 25.01.2017
Čuveno pitanje koje nam stalno “lebdi” nad glavom… Da li će seks na samom početku poznanstva zapravo uništiti svaku šansu za vezu? I ovog puta odgovore smo dobili od nekoliko muškaraca! A photo posted by Relationship Goals (@couplegoals) on… »

SCANDAL! donosi: Zlata Petrović otkrila sa kojom ženom spava! (video)

Svet 25.01.2017
Zlata Petrović za SCANDAL! otkriva sa kojom ženom deli svoj krevet! Ona je odgovorila i da li je u lezbo aferi i da li joj posle brodoloma u ljubavnom životu sada više prijaju žene!… »

SCANDAL! u novom broju donosi! Severinin muž juri Milicu Pavlović!

Svet 25.01.2017
Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Igor Kojić je istripovao da je mnogo dobar frajer! Od njegovih bliskih prijatelja saznali smo da se Kebin mali, iako je oženjen Severinom, opasno zagrejao za Milicu Pavlović! Kako izvori tabloida SCANDAL! tvrde… »

Naučnici potvrdili: Ženama pamćenje počinje da slabi u pedesetim

Svet 25.01.2017
Rezultati nedavno sprovedenog istraživanja upućuju na to da pamćenje i vreme ili brzina reakcije mozga kod žena počinje slabiti u pedesetim godinama života, što je u suprotnosti s ranijim saznanjima po kojima pad kognitivnih sposobnosti ne počinje… »

Nikola Kojo otvoreno o roditeljstvu: Ćerke pitaju da li živim s njima (video)

Svet 25.01.2017
Nikola Kojo je otac tri devojčice – Ane (9) i četvorogodišnjih bliznakinja čija imena nikad nije otkrio u javnosti. Govoreći o odnosu sa ćerkama glumac je otkrio da zbog posla ne provodi mnogo vremena kod kuće sa ćerkama koliko bi želeo… »

Telenor 4G na pripejdu uz besplatan internet za Instagram i Fejsbuk za nove korisnike

Svet 25.01.2017
Svim Telenor pripejd korisnicima je na raspolaganju brzi 4G internet, a svi novi korisnici, koji do 28. februara 2017. godine aktiviraju Telenor pripejd broj, dobijaju besplatan internet za Instagram i Fejsbuk u narednih godinu dana, neograničene minute… »

Goga Sekulić u panici, hoće na veštačku oplodnju pre 40. godine!

Svet 25.01.2017
Nakon što je pronašla sreću kraj sportiste Uroša Domanovića, pevačica Goga Sekulić odlučila se na veoma bitan korak u životu. Goga je rešila da ide na veštačku oplodnju, kako bi se Uroš i ona što pre ostvarili u ulozi roditelja. Pevačica… »

Vendi smatra: Mlađe muškarce vole žene sa niskim koeficijentom inteligencije! (video)

Svet 25.01.2017
Vesna Vukelić Vendi bez dlake na jeziku iskritikovala je sve devojke, dame, gospođe koje se zabavljaju sa mlađim partnerima. “Mi smo jeftini iznutra i namagnetišemo jeftine muškarce i zato nam se i događa takozvani žal za mladošću, kad žena od… »