Izvor: Jug press arhiva vesti 10.02.2017

Vranje :U 2017. godini budžet za poljoprivredu iznosi 35 miliona dinara

Jug press 10.02.2017
VRANJE Na sednici Gradskog veća Vranja utvrđen je Program podrške poljoprivredi i politici ruralnog razvoja. Za 2017. godinu za ovu značajnu oblast predviđeno je 35 miliona dinara, što je nešto više nego prethodne godine. Prioritet u poljoprivredi… »

Uspostavljen sistem energetskog menadžmenta

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Na današnjoj , 25. sednici Gradskog veća usvojen je predlog Odluke o uspostavljanju sistema eneretskog menadžmenta grada Leskovca. Zakonom o energetskoj efikanosti predviđeno je da su jedinice lokalne samouprave koje imaju preko 20.000… »

U lokalnoj samoupravi maksimalno 2.230 zaposlenih

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Na 25. sednici Gradskog veća doneta je Odluka o izmeni i dopuni Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave grada Leskovca za 2015. godinu. Predlogom ove odluke maksimalni broj zaposlenih je 2.230… »

Socijalno ugroženi ne plaćaju grejanje

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Obaveze plaćanja grejanja i u ovoj godini biće oslobođena domaćinstva korisnika prava materijalnog obezbeđenja i domaćinstva korisnika uvećanog dodatka za pomoć i negu drugog lica, koja su pravo ostvarila preko Centra za socijalni rad… »

Sedam miliona za Narodnu kuhinju

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojene su dve odluke vezane za javne nabavke koje treba da sprovede Gradska uprava za društvene delatnosti. Ovoj upravi data je saglasnost da kod nadleže Uprave za javne nabavke može pokrenuti postupak… »

Centar za socijlni rad dobio novi automobil

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Direktor Centra za socijalni rad Boban Ilić danas je na konferenciji za medije rekao da je ta ustanova dobila novi putnički automobil za realizaciju svojih svakodnevnih poslova i zadataka. „Sredstva za nabavku je obezbedilo Ministarstvo za… »

NNR: Da li ukidaju hitnu pomoć u Vučju i Grdelici?

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC Da li će bitu ukinuta Služba hitne medicinske pomoći u Vučju, kako tvrdi odbornik SDS-a Nenad Zdravković, i šta na to odgovara rukovodstvo Doma zdravlja Leskovac, tema je kojom se bavi ovoj broj Nove Naše reči. Aktuelna tema kojom se bavi… »

Cerin odgovor žiriju: Koga svrbi, taj se češe!

Jug press 10.02.2017
VRANJE Miroslav Cera Mihailović, pesnik iz Vranja koji je u Otvorenom pismu tražio da bude izuzet iz užeg izbora za dodelu nagrade „Branko Miljković“ odgovara žiriju koji se tim povodom oglasio u medijima. „Ne razumem nervozu, preteću… »

LKC: Predstavljena knjiga “Sociologija muzike”

Jug press 10.02.2017
LESKOVAC U Holu na spratu LKC-a predstavljena je knjiga „Sociologija muzike“ dr Radomira D. Đorđevića, profesora na Filozofskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici i akadmika SKANU. Motiv za nastajanje ove knjige je nedostatak literature na muzičkim i… »

JUGpress TV: Načelnik finansija opštine Bujanovca o budžetu

Jug press 10.02.2017
BUJANOVAC Načelnik odeljenja za finansije u opštini Bujanovac Boban Pavlović za JUGpress o ovogodišnjem budžetu te opštine Podelite Štampaj Facebook Twitter Google Email Skype I ovo Vam može biti interesantno… »