Arhiva » Vesti » Dnevnik 22.02.2017

Mudrinski sportski direktor FK Srbobran

Vojvođanski fudbalaski ligaš Srbobran piše scenario za ozbiljnu priču, čiji epilog bi naredne sezone trebao da bude plasman među srpskoligaše.

Dnevnik sreda, 22. februar 2017.

Novo rukovodstvo ne sedi skrštenih ruku, pa je, posle uspešno završenog prelaznog roka, na sednici Upravnog odbora doneta je odluka da se za sportskog direktora imenuje Radoslav Mudrinski.

- Ne treba trošiti reči o porodici Mudrinski. Radoslav je imao sjajnu igračku karijeru i prepoznao je pravi trenutak da se vrati u matični klub, dok je njegov sin Ognjen trenutno u Spartaku – kaže predsednik kluba Slaviša Tešanović.Nekadašnji centarfor Bečeja, Elana, Novog Sada, Veternika i Cementa bio je na treningu izabranika mladog trenera Svetozara Sovilja.

- Kadar poseduje potencijal, uz nekoliko pojačanja možemo od leta da jurišamo na Srpsku ligu. Verujem da ćemo na tom putu imati vetar u jedra od lokalne samouprave, pošto samo zajedničkim snagama možemo dogurati daleko. Drago mi je da se u klubu velika pažnja posvećuje radu sa mlađim kategorijama, jer je to zalog za budućnost. Jedan od ciljeva je i da vratimo navijače na tribine – najavio je Radoslav Mudrinski.

M. Menićanin


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2017 Netmark d.o.o.