Izvor: Kurir arhiva vesti 23.02.2017

Pedagog Jovana Vinčić: Pojedini muškarci u Srbiji nude novac dečacima migrantima za seks

Kurir 23.02.2017
SUBOTICA - Pedagog Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Jovana Vinčić izjavila je danas u Subotici da pojedini muškarci u Beogradu nude novac maloletnim dečacima migrantima za seksualne usluge. Jovana Vinčić je rekla da ugroženi dečaci i… »

Poplava vitamina: Evo koliko je voća i povrća potrebno jesti da biste bili zdravi

Kurir 23.02.2017
Ljudi koji jedu 10 porcija voća i povrća dnevno mogu sebi da produže život, pokazala je nova studija. Stručnjaci londonskog Imperijal koledža su zaključili da bi takvim navikama u ishrani moglo godišnje da se spreči 7,8 miliona slučajeva… »

Dačić: Obavestiću Vučića o inicijativi Markovića za izbore

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade i lider SPS Ivica Dačić rekao je danas da razume razloge lidera JS Dragana Markovića za predlog da se održe i parlamentarni izbori, te da će inicijativu svog koalicionog partnera preneti premijeru Aleksandru… »

Veterinar ubica (44) iz Novog Sada: Iskasapio ženu satarom, osuđen na psihijatrijsko lečenje

Kurir 23.02.2017
NOVI SAD - Novosađanin Aleksandar Kusturić (44) koji je satarom ubio svoju suprugu Danielu Kusturić (43) 2014. godine, osuđen je pravosnažnom prvostepenom presudom Višeg suda na psihijatrijsko lečenje u zdravstvenoj ustanovi. Presuda je doneta još… »

Advokat: Marovićev sin zvanično zatražio da izdržava kaznu u Srbiji

Kurir 23.02.2017
PODGORICA - Zdravko Begović, advokat Miloša Marovića, sina bivšeg visokog funkcionera vladajuće DPS Svetozara Marovića, izjavio je da njegov branjenik, koji je uzeo srpsko državljanstvo i podneo zahtev da zatvorsku kazu odleži u Srbiji, time ne… »

U GSP potpisan Ugovor: Od septembra 12 novih minibuseva prevoziće školarce u Beogradu

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - U Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP) Beograd danas je potpisan Ugovor o nabavci 12 novih autobusa za prevoz školske dece, a trebalo bi da stignu do početka sledeće školske godine. Vrednost ugovora je 1,16 miliona evra, a nabavka… »

Papa isprozivao vernike: Bolje biti ateista nego licemerni katolik!

Kurir 23.02.2017
Papa Franja kritikovao je neke od katoličkih vernika, i poručio im da je bolje biti ateista nego voditi licemeran dvostruki život. "Skandalozno je reći jednu stvar, a potom uraditi drugu. To je vođenje dvostrukog života. Ima onih koji kažu ja sam… »

Aleksandra Subotić odlepila: Čabarkapa nije bio srećan na venčanju

Kurir 23.02.2017
Aleksandra Subotić pobesnela je kada su joj u „Parovima“ pokazali jučerašnji broj Kurira, koji je objavio ekskluzivne fotografije iz Centralnog zatvora, sa crkvenog venčanja njenog bivšeg ljubavnika Aleksandra Čabarkape i njegove supruge… »

Stravičan prizor kod Bajine Bašte: Drina izbacila telo muškarca

Kurir 23.02.2017
BAJINA BAŠTA - U selu Bačevci, između Bajine Bašte i Ljubovije, uz desnu obalu Drine nađen je leš muškarca starog oko 35 godina, čiji identitet za sada nije utvrđen. Telo je u vodi blizu obale pronašao ribolovac iz Arilja i slučaj prijavio… »

Priština strahuje od novog poraza: Zasad bez odluke o zahtevu za prijem u Unesko

Kurir 23.02.2017
PRIŠTINA - Zamenik kosovskog ministra spoljnih poslova Valjon Murtezaj izjavio je da još nije donesena konačna odluka o tome kada će Kosovo aplicirati za članstvo u Unesko. Murtezaj je rekao da kosovske institucije, pre svega ministarstvo spoljnih… »