Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 23.02.2017

VIDEO – Evo šta kažu građani Novog Pazara koga će podržati na predsedničkim izborima!

Sandžak haber 23.02.2017
Novi Pazar – Anketa televizije Jedinstvo iz Novog Pazara koja je emitovana sinoć pokazuje da podrška koju je Rasim Ljajić pružio Vučiću itekako ima svoj odjek. Naime, građani koji su anketirani u ovoj video anketi kažu da će većina, na… »

ERDOGAN: Srbi nisu nebeski narod, Bošnjaci su pravi narod!

Sandžak haber 23.02.2017
Erdogan, predesednik Turske, izjavio je da Srbi nisu u pravu kada kažu da su nebeski narod i da su oni jedini na Balkanu pravi.”To je sve gomila besmislica, Bošnjaci su pravi narod”, izjavio je on. Izvor.pressonline.rs… »

AFERIM SESTRO! Muslimanka dala otkaz u Bijeloj kući zbog Trampove politike prema Muslimanima!

Sandžak haber 23.02.2017
WASHINGTON – Rumana Ahmed, muslimanka s maramom, porijeklom iz Bangladeša koja je od 2011. godine radila u Bijeloj kući na različitim pozicijama, dala je otkaz nakon odluke američkog predsjednika Donalda Trumpa o zabrani ulaska migrantima iz sedam… »

Kako je Trump šokirao Srbiju: Od Srbina do Šiptara

Sandžak haber 23.02.2017
Kada je Donald Trump pobijedio na izborima u SAD-u, u Srbiji je nastala euforija. Pojedini srbijanski tablodi išli do te mjere da su čitaocima dijelili postere s likom novog predsjednika SAD-a, uz natpis “Trumpe Srbine”. Dobar dio javnosti u Srbiji… »

KAO U APOTECI! NAKON 54 GODINE REKONSTRUISANI TOALETI U KULTURNOM CENTRU NOVI PAZAR // FOTO

Sandžak haber 23.02.2017
Novi Pazar – Toaleti u zgradi novopazarskog Kulturnog centra renovirani su nakon 54 godine. Koristiće ih posjetioci koncertne dvorane, a paralelno sa tim, završeni su i radovi na izgradnji ostave za potrebe uzimanja abdesta. Direktor te ustanove… »

Kajević: Predali smo tri projekta, mi radimo dok neki surfuju po interentu!

Sandžak haber 23.02.2017
Prijepolje – Opština Prijepolje konkurisala je kod Ministarstva privrede sa tri projekta, radi se o projektima za povećanje kapaciteta rezervoara Pušina, zatim o projektu za sredstva za završetak ulične rasvete u Velikoj Župi i za putni pravac… »

EVO KADA JE PLANIRANO DA SE ZAVRŠI URGENTNI BLOK U NOVOM PAZARU!

Sandžak haber 23.02.2017
Lekari službe novopazarske Hitne medicinske pomoći dnevno zbrinu više od 300 pacijenata u tri smene. Mogli bi da prime još njih ali uslovi u kojima godinama rade to ne dozvoljavaju. Male, skučene ambulante nekada su prepune nestrpljivih pacijenata… »

ŠVERC-KOMERC! Za podršku na izborima traži mesto direktora Kancelarije za nerazvijena područija! VIDEO

Sandžak haber 23.02.2017
Novi Pazar – Beograd – Da bi podržao Aleksandra Vučića, čiji je već koalicioni partner, Muamer Zukorlić traži mesto direktora Kancelarije za nerazvijena područija, na koje planira da postavi svog saradnika Samira Tandira, ekskluzivno saznaje… »

Koga zastupa Ivanić: Svečano se zakleo da će braniti interese BiH

Sandžak haber 23.02.2017
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, koji bi trebao da zastupa interese Bosne i Hercegovine, ovih dana svojim djelovanjem čini sve da odbrani interese Srbije i aktivno radi na zaustavljanju zahtjeva Bosne i Hercegovine za reviziju… »

Ovo su razlozi zbog kojih je Izetbegović napustio sjednicu Predsjedništva BiH

Sandžak haber 23.02.2017
Kako doznaju Vijesti.ba, Bakir Izetbegović je odbio da nastavi učešće na današnjoj vanrednoj sjednici Predsjedništva BiH jer ona nije pripremljena u skladu sa Poslovnikom o radu Predsjedništva BiH. Naime, prijedlog odluke koji je predsjedavajući… »