Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 23.02.2017

FOTO // Ugljanin gost Hašima Tačija

Sandžak haber 23.02.2017
Novi Pazar – Priština – Predsednik BNV Sulejman Ugljanin boravio je u poseti predsedniku Kosova Hašimu Tačiju sa svojim saradnicima. Prema forografijama koje je objavio “Glas Pazara” Ugljanin je sa svojim saradnicima boravio u kabinetu… »

SRBIJA: Navijač bodrio klub zvukom motorne testere

Sandžak haber 23.02.2017
Nesvakidašnji snimak stiže iz Srbije, preciznije sa utakmice Međuopštinske lige Kolubara. Jedan navijač došao je na stadion “naoružan” motornom testerom kako bi bodrio svoj tim uz zvuke pomenute mašine. Ako je potpis vjerodostojan radi se o… »

Da li su električne četkice za zube bolje od običnih?

Sandžak haber 23.02.2017
Niko ne može da uradi 30.000 pokreta rukom u minutu, brzinom kojom vibrira električna četkica za zube, ali to ne znači da su takve četkice uvek bolji izbor od ručnih, kaže Tomas Volf iz Udruženja nemačkih stomatologa. “Mehaničko uklanjanje… »

Daj šta daš – Samsung uskoro počinje prodaju popravljenih Galaxy Note7 telefona

Sandžak haber 23.02.2017
Iako je Galaxy Note8 telefon u izradi i trebao bi da bude objavljen u drugoj polovini godine, izgleda da južnokorejska kompanija nije završila sa Galaxy Note7 uređajem. Podsetićemo, on je bio povučen zbog problema sa baterijom. Kako navodi The Korea… »

Zašto mobilni nikada ne treba nositi u zadnjem džepu?

Sandžak haber 23.02.2017
Telefoni se daju bebama, žene ih nekada nose zakačene za grudnjak, a muškarci u zadnjem džepu pantalona. Ako ste i dalje u nedoumici u vezi s tim da li mobilni telefoni mogu da budu opasni po zdravlje, trebalo bi da čujete doktorku Deveru Dejvis koja… »

Ljajić ne ukida ekonomske diplomate!

Sandžak haber 23.02.2017
Beograd, 16. novembra 2012 - Rasim Ljajic na konferenciji za medije. Vlada Srbije skinula je sa dnevnog reda sve tacke koje se odnose na dostavu dokumentacije Haškom tribunalu, što ne znaci da obustavlja saradnju sa tim sudom, ali je svodi na tehnicki… »

Ministar Rasim Ljajić reagovao na nepošteno poslovanje Arome

Sandžak haber 23.02.2017
Ministar trgovine Rasim Ljajić rekao je za Nedeljnik da će tržišna inspekcija reagovati po prijavi Nedeljnika da u Aroma marketima primerke našeg magazina pozajmljuju na čitanje. “Poslaćemo inspekciju po vašoj prijavi. Reč je o primeru… »

Autobus pun vojnika sleteo s puta kod Vladičinog Hana

Sandžak haber 23.02.2017
A Serbian army unit waits for arrival of Serbian President Boris Tadic in the town of Vranje, 04 January 2006 as a part of his visit to security forces deployed along the administrative border with Kosovo. Tadic said Wednesday that the platform adopted by… »

Škoda proizvela 13 miliona motora

Sandžak haber 23.02.2017
Kompanija ŠKODA AUTO je proizvela 13 miliona motora. Istovremeno, u fabrici motora u Mladoj Boleslavi se razvija proizvodnja novog agregata 1,0 TSI. Ovaj motor spada u red motora sa tri cilindra EA 211. Kompanija proizvodi ove motore u četiri varijante… »

DUNP: Saradnja sa univerzitetima iz Turske

Sandžak haber 23.02.2017
Rektor Državnog univerziteta u Novom Pazaru Miladin Kostić primio je danas delegacijom Ambasada Turske u Srbiji, koju je predvodio ambasador Tanžu Bilgič i upoznao je sa razvojem te ustanove, koja je osnovana pre 10 godina. On je istakao značaj… »