Arhiva » Vesti » Večernje novosti 21.03.2017

Napao tužioca zbog devojke

Vlasnik pekare uhapšen posle incidenta ispred hotela "Metropol". Osumnjičeni Đorđe Lazarević se nagodio da dobije uslovno

Večernje novosti utorak, 21. mart 2017.  |  J. D. Lj.

ĐORĐE Lazarević, vlasnik istoimene pekare, koji je u nedelju uveče uhapšen zbog pretnji Nenadu Stefanoviću, zameniku tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, priznao je krivicu i nagodio se sa Prvim osnovnim tužilaštvom za uslovnu kaznu zatvora u trajanju od 10 meseci i rokom provere od tri godine.

Sporazum o priznavanju krivičnog dela - ugrožavanje sigurnosti sada treba da potvrdi i nadležni sud.

Incident Lazarevića i tužioca Stefanovića dogodio se preksinoć, ispred hotela "Metropol". Stefanoviću je Lazarević uputio pretnje i verbalno ga napao, dok je ovaj bio u društvu svoje devojke. Nezvanično, napadu ispred poznatog beogradskog hotela prethodio je sukob Lazarevića i Stefanovića zbog devojke u tamošnjem SPA centru. Navodno, Lazarević ni tada, kao ni ispred hotela, nije znao koga napada i kome preti.

Inače, Đorđe Lazarević nije nepoznat ovdašnjoj policiji i pravosuđu. Svojevremeno je osuđivan zbog ugrožavanja sigurnosti jedne devojke i prevare. Sa druge strane, Stefanović je u žižu javnosti dospeo po tome jer zastupa optužnicu protiv svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta u postupku u kojem je on optužen za pet krivičnih dela - slučaj "ferari", a zbog čega je prvostepenom odlukom suda osuđen na dve godine i osam meseci zatvora.

ŽALBA

LjUBIŠA Buha, koji se nalazi u pritvoru, uložio je žalbu na presudu Trećeg osnovnog suda. Takođe je nedavno, preko svog advokata, protiv zamenika tužioca Nenada Stefanovića, podneo više krivičnih prijava.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Tužilaštvo

©2017 Netmark d.o.o.