Arhiva » Vesti » Večernje novosti 21.03.2017

Stravična ispovest Muž me tukao punih sedam sati, padala sam u nesvest, strahujem od nove torture!

G. P. (46) koja je pretrpela porodično nasilje u Lajkovcu strepi od novih napada. Nasilniku ističe pritvor od 30 dana

Večernje novosti utorak, 21. mart 2017.  |  B. PUZOVIĆ

- ŠAMARAO me je, čupao za kosu, zatim udarao rukama i nogama po telu, tukao me više od sedam sati. Ko zna koliko puta sam od bolova pala u nesvest, a on me polivao hladnom vodom, pa nastavljao sa batinama. Više puta me primoravao na oralni seks, fotografisao me unakaženu od batina, golu me vozio po Lajkovcu, preteći da će da me izbaci iz automobila da svi vide da sam kurva.

Ovo, u suzama, priča G. P. (46), iz Lajkovca, optužujući supruga Z. P. (48), da je čitavu noć, između 19. i 20. februara maltretirao, kada je otkrio da je razmenjivala SMS poruke sa jednim poznanikom. Njen muž uhapšen je zbog nasilja u porodici, određen mu je pritvor do mesec dana.

Strahujem da će me ubiti, ako ga puste iz pritvora, jer nemam gde da odem, da se sakrijem - kaže G. P. - Bila sam kod sestre, ali sam se kući vratila, da budem uz bolesnog sina. Užas koji sam godinama od supruga preživljavala, batine, ponižavanja, psihičku torturu, više ne mogu da trpim, podnela sam zahtev za razvod braka.

Na saslušanju kod javnog tužioca, Z. P. je, saznajemo, priznao da je tukao suprugu. Negirao je da je zlostavljao i golu vozio automobilom po Lajkovcu.

- Fotografije na kojima sam bila unakažena od batina slao je mobilnim telefonom čoveku s kojim sam razmenjivala SMS poruke - kaže G. P. - Kuhinjski nož mi je stavljao pod grlo, preteći da će da me zakolje, a onda me ponovo primorao na oralni seks. Posle me tukao kožnim kaišem po telu, uporno tražeći da mu kažem s kim se dopisujem i šta imam sa tim muškarcem. Nisam htela da mu odgovorim, pa me je onda skinuo golu, opet naterao na oralni seks, naredio da uđem u automobil i započeo vožnju po varoši. Pretio je da će da me izbaci u centru Lajkovca, da svi vide da sam kurva.

G. P., koja je u braku sa Z. P. od 1991. godine i imaju sina od 24 i ćerke bliznakinje stare 23 godine, tvrdi da je suprug onda vratio kući i nastavio maltretiranje.

- Ponovo je nastavio da me tuče, pa primorao na oralni seks, rekavši da će to da radi svakog dana po nekoliko puta, jer to zaslužujem, zato što sam kurva - kaže jecajući G. P. - Kad je otišao u svoju sobu i zaspao, uspela sam da pobegnem i zatražim pomoć lekara i policije. Zadobila sam brojne podlive, oči su mi bile potpuno zatvorene, jedno rebro je naprslo, na vratu sam imala veliku ogrebotinu od noža...

PSIHIČKO MALTRETIRANjE

- PRE dve decenije prvi put me je tukao, ali tada nisam mogla da odem od njega, zbog troje male dece - kaže G. P. - Od sramote nisam ga prijavljivala, a i da bi koliko-toliko sačuvala porodicu, nadala sam se da će da se promeni. Međutim, sve vreme braka trpela sam ne samo fizičko, već i strašno psihičko maltretiranje. Posle svake svađe, nabedio bi me da sam ja kriva, pa sam morala da mu se izvinjavam.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2017 Netmark d.o.o.