Izvor: Jugmedia arhiva vesti 23.03.2017

Saša Janković sutra u Nišu

Jugmedia 23.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković održaće sutra, 24 marta predizbornu konvenciju u Nišu. Okupljanje gradjana zakazano je za 15,30 časova ispred Tržnog centra „Kalča“, a potom će uslediti protestna šetnja do Narodnog pozorišta… »

TON gradi Vizitorski centar kod Cerjanske pećine

Jugmedia 23.03.2017
Najznačajnije investicije Turističke organizacije Niš ( TON ) u ovoj godini biće izgradnja Vizitorskog centra kod Cerjanske pećine i uredjenje Letnje pozornice u Tvrdjavi, izjavio je danas direktor te organizacije Uroš Parlić. On je rekao da bi… »

MATEMATIKA Sa 6 prodatih, skoro isplaćena gradnja 15 lokala

Jugmedia 23.03.2017
Leskovačka lokalna samouprava je sa prodatih 6 novih lokala na novosagrađenoj pijaci bez malo podmirila troškove gradnje svih 15 lokala. Juče su, naime, na javnoj licitaciji prodata 6 lokala za blizu 27 miliona dinara, a gradnja i uređenje 15 lokala… »

Nemci zainteresovani za ulaganje u turizam

Jugmedia 23.03.2017
Predsednik Goran Miljković predstavio je ovoj delegaciji opštinu Bela Palanka, potencijale i resurse, upoznao ih sa radom lokalne samouprave na unapređenju ekonomskog razvoja, realizovanim projektima i planovima u okviru Strategije održivog razvoja… »

ZZJZ: Voda u svim vodovodima je – ispravna

Jugmedia 23.03.2017
Povodom saopštenja koje je ZZJZ Leskovac juče uputio medijima na dan obeležavanja Svetskog dana voda, a u kome se između ostalog navodi da je na manjem procentu uzoraka registrovana neispravnost vode za piće, danas je iz te institucije dostavljeno… »

Filipinci grade fabriku u Niškoj Banji

Jugmedia 23.03.2017
Ministar privrede Goran Knežević i izvršni direktor kompanije“Integrejted mikro-elektroniks“ (IME) Žil Bernar. potpisali su popodne ugovor o izgradnji pogona te kompanije u Niškoj Banji, na lokaciji Lozni kalem. Bernar je rekao novinarima da je… »

Miroslavu Iliću druga nagrada na „RAF Challenge 2017“

Jugmedia 23.03.2017
Maturant leskovačke Tehničke škole Miroslav Ilić osvojio je drugo mesto na informatičkom takmičenju za učenike srednjih škola „RAF Challenge 2017“ video igrom „SpaceX“. Na finale takmičenja pozvano je 37 srednjoškolaca iz Srbije Učenici… »

BRAVO Čistili reke na Svetski dan voda

Jugmedia 23.03.2017
Svest o zagađenim rekama i vodama, kao i nedostatak pijaće vode, navelo je maturante srednje škole iz Medveđe da organizuju akciju čišćenja korita reke Jablanice na više lokacija, a akciji su se pridružili predstavnici lokalne samouprave i… »