Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 28.03.2017

Oproštaj od Zorana Belčevića

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - Naš drug Belčo bio je veliki šarmer, veseljak, rado viđen i omiljen u svakom društvu, rekao je predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Čačku, Veljko Negovanović, povodom smrt Zorana Belčevića. "Hvala ti za… »

Unija žena SNS: Osnažiti žene u ekonomskom i političkom smislu

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Bajina Bašta - Čalanice Unije žena Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Prijepolja, posetile su Nacionalni park Tare u Bajnoj Bašti povodom sastanka na temu Regionalizacija Unija žena u Srbiji. U saopštenju se navodi da su na sastanku sve… »

Štrajk upozorenja članova Sindikata PTT Srbije

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Štrajkači odbor Sindikata PTT Srbije, doneo je odluku o jednočasovnom stupanju u štrajk upozorenja, sutra u vrmenu od 11:59 do 12:59 sati, u znak protesta prema Vladi Srbije i poslovanju Pošte zbog neispunjenih zahteva. U saopštenju se navodi da će… »

Osumnjičen za obljubu deteta

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Bajina Bašta – Pripadnici policije u Bajinoj Bašti uhapsili su M. Đ. (20) iz istog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom. Osumnjičeni se tereti da je u februaru ove godine obljubio devojčicu starosti… »

Davidović: Na meti svi koji misle drugačije od stranke na vlasti

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - Svedoci smo da je aktuelna vlast u Čačku, odnosno Srpska napredna stranka (SNS) nametnula i dalje nameće za direktore Javnih preduzeća i ustanova ljude sa strane. Pošte, Elektrodistribucije, Uprave Moravičkog okruga, Školske uprave i… »

Jovanović: Važno je povezivanje vinarija

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Topola - PIK Oplenac je firma sa dugogodišnjom tradicijom. Deset godina je propadala i dva puta neuspešno privatizovana. Iz stečaja je prodata Andreju Simikinom iz Rusije i sada uspešno posluje, a u planu je dalje širenje. Plan je, kako je naglasio… »

SNS: Dela govore više od reči

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - Kako se bliži dan glasanja za novog predsednika Srbije, a nema dileme da će to već u prvom krugu biti Aleksandar Vučić, brojni politički cirkuzanti i manipulanti na sve moguće načine pokušavaju da nađu razlog i opravdanje za svoj… »

Takmičenje recitatora

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Lučani - U organizaciji Biblioteke opštine Lučani, 29. marta u 12 časova u sali Centra za kulturu i sport opštine Lučani u Guči, biće održana 49. opštinska smotra recitatora koja nosi naziv „Pesniče naroda mog“. Na ovom takmičenju… »

Druženje sa najmlađima organizovali bibliotekari

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - U susret 2. aprilu, Svetskom danu dečije knjige, u ponedeljak 27. marta, Dečije odeljenje Gradske biblioteke i Osnovna škola „Filip Filipović“ organizovali su druženje sa više od 100 čačanskih predškolaca. Priliku da učestvuju u… »

Završena ski sezona na Torniku

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čajetina, Zlaibor - Nakon 96 dana rada, skijaška sezona na Torniku je završena. Odlični vremenski uslovi, neprekidan rad sistema za veštačko osnežavanje i stručna tehnička priprema doprinela je da ova sezona na Torniku bude najuspešnija… »