Izvor: Kurir/Zabava arhiva vesti 10.04.2017

Talija - život uživo, carpe diem: Koliko je teško reći izvini?

Kurir 10.04.2017
Talija je i ove nedelje za vas istraživala jednu važnu životnu nedoumicu. Sišli smo u neke opasne krajeve, u dubine naših bića, da saznamo odgovor. Koja je razlika između oprosti i izvini? Ima li ovo postavljeno pitanje veze sa našim ponosom… »

7 Dana, 7 kilograma manje: Isprobajte krastavac dijetu! Pridržavajte se ovog plana ishrane!

Kurir 10.04.2017
Krastavac obiluje hranljivim materijalima a može vam pomoći i kod skidanja kilograma. Njegovim redovnim konzumiranjem možemo očistiti organizam od otrova, pročistiti digestivni trakt, ali i ubrzati metabolizam. Pored toga, on je i moćan diuretik te… »

Šok u parovima! Čabarkapa kriv za sve: Raskinuli Aleksandra i David, on odmah našao utehu u njoj!

Kurir 10.04.2017
David i Aleksandra Subotić više nisu zajedno i okončali su svoju ljubav u luksuznoj vili u Zemunu. Njih dvoje su imali žestok verbalni okršaj ured emisije u kojoj je Piculin napustio rijaliti. Aleksandra i David su se prvo raspravljali oko njenog… »

Islamski teolog: Ulazak Putina u rat u Siriji zapisan je u Kuranu! Sledi poslednja bitka dobra i zla

Kurir 10.04.2017
Islamski teolog o Srbima, Srebrenici, ruskoj ulozi u Siriji, džihadu, Ukrajini, kraju civilizacije: Sami morate da ponudite istinu. Iza vratoloma na Bliskom istoku stoji Vašington. U Damasku će se voditi poslednji boj dobra i zla. Govorim jasno i… »

Ovaj par je proslavio 10 godina veze: Odmah sam znala da ću se udati za njega!

Kurir 10.04.2017
Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja proslavili su 10 godina zajedništva. Ovaj par je svoju vezu započeo pre 10 godina, a pre 5 su se venčali. Oni redovno dokazuju svojim obožavateljima da njihova ljubav i dalje cveta. Oni imaju ćerku Niu i… »

Nikada ne biste pogodili: Pogledajte čemu služi džep na vašim gaćicama! Iznenadićete se!

Kurir 10.04.2017
Sve ženske gaćice imaju detalj koji je smešten na sredini. Reč je o "džepu" koji služi za očuvanje intimnog zdravlja žene. Zdravstveni standardi upućuju na obavezno prisustvo mekanog, prirodnog, najčešće pamučnog materijala na ženskom vešu… »

Ne hara estradom kao nekada: Pogledajte koju sumu uzima Slađa Delibašić za nastup!

Kurir 10.04.2017
Slađana Delibašić koja je devedesetih godina žarila i palila estradnom scenom, sada ne može da se pohvali čestim tezgama, a ni cifrom koju uzima za nastup. Slađin honorar trenutno je 300 evra, dok njen bivši muž Đole Đogani uzima mnogo veće… »

Žudite za prženom hranom, a tek ste započeli dijetu: Evo koje namirnice su idealna zamena!

Kurir 10.04.2017
Sigurno vam se dešava da osetite potrebu za nečim suviše začinjenim i prženim. Jeste li ikada osetili ogromnu želju za prženom hranom upravo u onoj sedmici kada ste odlučili da krenete na dijetu? Istina je da mnoge osobe redovno osećaju žudnju… »

(Foto) romana Panić proslavila 41. Rođendan: Osećam se bolje nego ikad!

Kurir 10.04.2017
Romana Panić proslavila je večeras 41. rođendan u jednom prestoničkom lokalu. Iako je ušla u petu deceniju, atraktivna pevačica izgleda bolje nego ikad a tako se i oseća. Damir Dervišagić "Stvarno se osećam sjajno, kao nikad do sad. Na svim… »

(Foto) kao tinejdžeri: Super baka Cakana ljubi se sa dekom!

Kurir 10.04.2017
Dragica Radosavljević Cakana vikend je provela s porodicom, šetkajući po restoranima. Pevačici je nedavno iz Istanbula doputovala ćerka Marija s mužem i decom, pa se ona trudi da im maksimalno udovolji u svemu. Oštro oko našeg paparaca spazilo je… »