Izvor: Kurir/Zabava arhiva vesti 10.04.2017

(Video) Kako da obojite vaskršnja jaja posve prirodno? Sledite ova uputstva i bićete oduševljeni!

Kurir 10.04.2017
Ako niste sigurni kako dobiti koju boju, pogledajte popis povrća, voća i začina koji će obojiti vaša uskršnja jaja u svim nijansama. * Ljubičasti kupus obojiće jaja u plavo. * Cvekla u roze * Luk u smeđe ili nadandžasto * Kurkuma u žuto… »

Uzela je pastu za zube i so: Namazala celo lice, zaledila se kad je videla rezultat

Kurir 10.04.2017
Sigurno je da ne postoji osoba koja se makar jednom u životu nije susrela sa dosadnim, crnim mitiserima. Iako ih možda redovno čistite, oni imaju običaj i da se vraćaju, a to možete da sprečite na sasvim prirodan način. Potrebno je: * so * mint… »

(Video) Mesecima je bila u paralelnoj vezi: Momci su sve znali, pa odlučili da se osvete! Šokantno!

Kurir 10.04.2017
Svoju osvetu su odlučili da objave na internetu kako bi svi znali ko je devojka koja ih je obojicu prevarila. Kada je saznao da ga njegova devojka vara, jedan je muškarac umesto da je ostavi, odlučio da se osveti svojoj devojci tako da joj više nikada… »

Savet zlata vredan: Slušajte roditelje, to donosi korist i spasenje! Čudo iz Carigrada kao dokaz!

Kurir 10.04.2017
Legenda o jednom čudu koje se desilo u davna vremena u Carigradu govori o tome šta poslušanje roditelja treba da znači svakom detetu. Uz poštovanje saveta oca ili majke, svako iskušenje je prepreka koja se uspešno prevazilazi. Za vreme Teodosija… »

Hrvat dobio konjsku dozu: Umesto bika veterinarka vakcinisala Igora

Kurir 10.04.2017
Hrvat Igor Jurak (35) spremao je bikove koje su cepili protiv bolesti plavog jezika kada ga je ubola tehničarka. "Kolega i ja spremali smo bikove koji su bili na redu za vakcinisanje. Veterinarska tehničarka koja je bila s nama umesto veterinara držala… »

Čaj od ruzmarina za ravan stomak i brži metabolizam: Čisti otrove iz tela i topi kilograme

Kurir 10.04.2017
Poboljšajte varenje i izgubite višak kilograma! Čaj od ruzmarina poboljšava varenje i omogućava da iskoristite najvažnije sastojke iz hrane tako da i niskokalorična dijeta održava organizam u zdravom stanju, piše Lovesensa. Prelijte 2 kašike… »

(Foto) jedna fotografija je sve otkrila: Niggor je mason?!

Kurir 10.04.2017
Igor Lazić poznatiji kao Niggor jednom fotografijom otkrio je veliku tajnu! Naime, Igor je na Instagram postavio fotografiju na kojoj puši tompus, uz komentar "Zemlja je ravna". To naravno ne bi bilo ništa neobično da na ruci nema masonski prsten… »

Još jedan manje: On je izbačen iz Parova, a njoj je baš laknulo kad je izašao!

Kurir 10.04.2017
Tomislav Vasiljević (78), poznatijim kao Piculin, imao je najmanje broj glasova i napustio je luksuznu vilu u Parovima. On je osvojio najmanje glasova publike, dok je Mirjana Praizović osvojila peto mesto i izvukla se. Podsetimo, Tomislav Vasiljević… »

Čabarkapa je skroz razotkrio: Evo šta mu je Aleksandra pisala u pismima! Šok!

Kurir 10.04.2017
Anamarija je šokirala sve kada je izjavila da Aleksandra Subotićeva i dalje piše pisma Čabarkapi. Izgleda da je to bila istina, jer je produkcija imala jedno obaveštenje. "Čabarkapa je zvao i potvrdio je da mu je Aleksandra pisala pisma u kojima je… »

Nemate posao, novac, sreće u ljubavi: Čudesna molitva Svetoj Kseniji Petrogradskoj će vam pomoći

Kurir 10.04.2017
Molitva je upravljanje duše čovekove Bogu ili beseda srca sa Bogom, kroz koju, predstavljajući nevidljivo Boga pred sobom, čovek izliva pred njim osećanja svoje duše. Molitva svecima okrepljuje duh, daje snagu, a jedna od tih je molitva Svetoj… »