Automobili arhiva vesti 19.04.2017

Novi SUV: Atletski i avanturistički Opel Grandland X

Vrele gume 19.04.2017
Aktuelnosti: Novi SUV: Atletski i avanturistički Opel Grandland X • Totalno u trendu: Novi dinamični kompaktni SUV za tržište u procvatu • Totalno šik: Stilski izražajan Opel sa sportskim linijama i jedrim proporcijama • Totalno prostran… »

Audi najavio novi e-tron koncept

Nacionalna klasa 19.04.2017
Audi je objavio skice novog e-tron konceptualnog automobila, koji će uskoro biti predstavljen na Sajmu auotmobila u Šangaju. Skice prikazuju vozilo futurističkog izgleda u formi SUV modela sa siluetom kupea i četvoro vrata. Na prednjam kraju upadljiva… »

Fordova ekološka vozila na kineskom tržištu

Auto blog 19.04.2017
Američki gigant automobilske industrije Ford objavio je planove o puštanju na kinesko tržište dva modela automobila na električni pogon. Novi modeli, kao rezultat Fordovog partnerstva sa kompanijom Chongqing Changan Automobile, ugledaće svetlost… »

U auto je morao kroz prtljažnik - više se neće tako glupo parkirati (VIDEO)

Auto magazin 19.04.2017
Koliko vam se puta dogodila ova situacija? Uzalud tražite slobodno mesto na parkingu, jer je neko zauzeo dva parking mesta za svoj automobil. U Americi su dvojica vlasnika terenskih automobila odlučili da održe lekciju neodgovornom vozaču... Oni su… »

MG E-Motion concept i zvanično

Auto blog 19.04.2017
MG je i zvanično predstavio novi sportski model, za sada samo u formi studije. MG E-Motion concept je još ranije najavljen sa nekoliko teaser slika, a svetsku premijeru je doživeo na sajmu automobila u Šangaju. Dakle, u pitanju je coupe sa… »

Nemački proizvođači nameravaju da objavljuju podatke o real-world potrošnji

Auto blog 19.04.2017
Nemački proizvođači automobila okupljeni u organizaciji VDA (Verband Der Automobilindustrie) razmatraju mogućnost da slede svoje francuske kolege iz Grupe PSA i da počnu sa objavljivanjem realnih podataka o potrošnji goriva svojih automobila kako bi… »

Ovakvu Ladu niste videli - luksuz na ruski način

Vesti online 19.04.2017
Ruski Avtovaz, proizvođač Lade, ponudio je svoj legendarni terenac “niva” za 40 godina postojanja u dva posebna izdanja ograničene serije. #Lada Niva 4x4 Turns 40 And Gets Special Editions As Part Of The Celebration https://t.co/KNFDyDQuK4… »

Opel Grandland X: prve zvanične slike

Auto blog 19.04.2017
Nakon Mokke X i Crosslanda X, Opel će u svoju ponudu nakon septembarskog sajma automobila u Frankfurtu ubaciti još jedan crossover. Nazvan je Grandland X, a između ostalog će konkurisati Nissanovom uspešnom modelu Qashqai. Treba napomenuti da je… »