Arhiva » Vesti » RTV 21.04.2017

Vojka: Radionica o vršnjačkom nasilju

VOJKA - U Osnovoj školi "Milan Hadžić" u Vojki održana je interaktivna radionica na temu prevencije različitih oblika nasilja pod nazivom "Možda niste znali, ali nasilje je..." kojoj su prisustvovali učenici same škole sa svojim roditeljima i zaposlenima u ovoj obrazovnoj ustanovi.

RTV petak, 21. april 2017.  |  RTV
RTV: Vojka: Radionica o vršnjačkom nasilju

Prvom u nizu interaktivnih radionica na temu prevencije različitih oblika nasilja, s akcentom na vršnjačko, koju vodi vršnjački edukator Slobodan Stanković započela je edukacija učenika viših razreda vojačke škole i njihovih roditelji, kao i zaposlenih u ovoj obrazvnoj instituciji.

U okviru radionice prikazani su delovi prvog edukativnog filma u Sremu na temu prevencije različitih oblika nasilja rađenog u produkciji pećinačkog Udružnja mladih aktivista uz podršku Ministarstva omladine i sporta, a roditelji i učenici su putem analize ukazali na moguće rešavanje različitih oblika nasilja.

Interaktivnim radionicima na ovu temu u školi u Vojki obuhvaćeni su učenici svih razreda, pa su tako u aprilu planirane za učenike viših razreda, dok se u maju nastavljaju za učenike nižih razreda.


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.