Arhiva » Vesti » Blic 10.05.2017

Odron na putu: Prekid saobraćaja preko graničnog prelaza Gostun

Saobraćaj je od jutros umerenog intenziteta i odvija se uz dobru prohodnost puteva, dok su kolovozi mokri na jugu i jugozapadu zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Blic sreda, 10. maj 2017.  |  Beta

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazima Horgoš i Kelebija čekaju oko 90 minuta, a na prelazu Vatin oko 120 minuta.

Zbog veće količine odrona na putu Brodarevo-Gostun saobraćaj je u prekidu na ulazu i na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Gostun, a alternativni granični prelaz je Jabuka.

Od danas, između 10 i 12, biće preusmeren saobraćaj u desnu kolovoznu traku autoputa E-80, Staničenje - Pirot Istok, zbog radova na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije na toj deonici. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila u trajanju od 15-20 min.

Od utorka, od sedam do 15.30 sati, izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, na deonici Prilike - Ivanjica (Guča), kod Bukovice.

Do četvrtka 11. maja nastavljaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza na putu Knjaževac – Svrljig, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Produženi su radovi do 30. maja na sanaciji nasipa kod mosta Beška (silazak sa mosta Beška), na levoj strani autoputa E-75, u smeru Beograd-Novi Sad.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Horgoš AMSS

©2017 Netmark d.o.o.