Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 23.05.2017

Šok: Jankovićev pokret već postoji?!

Kurir 23.05.2017
Reč je o organizaciji Slobodni građani Srbije iz Novog Sada, koju je neko registrovao pre 18 dana. Dan nakon što je u Beogradu osnovan pokret Slobodni građani Srbije, na čijem je čelu Saša Janković, predstavnici te organizacije saznali su da je u… »

Balkan opet u centru pažnje: Postoji razlog što se sile bore za uticaj u regionu, evo i koji

Kurir 23.05.2017
MOSKVA - Balkan proživljava najveću krizu od 90-ih godina, što tera Evropsku uniju da jača svoj uticaj u regionu, a rezultati toga se već vide, analizira ruski list Komersant. EU je došla do zaključka da treba da se vrati u region dok ne bude kasno… »

Proslavila rođendan: Maji Gojković crvena ruža od opozicije

Kurir 23.05.2017
Prethodno je šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović tokom obraćanja u parlamentu čestitao Gojkovićevoj rođendan. Predsednici parlamenta Maji Gojković juče je bio rođendan, a član poslaničke grupe pokreta Dveri Miladin Ševarlić joj je… »

Tomislav Nikolić za kurir: Za državu ću raditi za džabe

Kurir 23.05.2017
Budući šef kancelarije za saradnju s Rusijom i Kinom kaže da na novoj funkciji neće primati platu. Tomislav Nikolić tvrdi da će od 1. juna, kada mu i zvanično istekne mandat predsednika Srbije, za državu raditi za džabe. Na pitanje Kurira kolika… »

Favoriti za premijera: Vučević diše za vratom Dačiću

Kurir 23.05.2017
Gradonačelnik Novog Sada naglo je skočio na drugo mesto na kladionici. Ivica Dačić, iako s malom prednošću, i dalje je favorit. Aktuelni gradonačelnik Novog Sada sa kvotom 20 prošle nedelje u kladionicama „Meridijan“ važio je za pravog… »

(Kurir TV) ukratko sa Ratkom Femićem u 5 do 5: Nikolić specijalista za Ruse i Kineze

Kurir 23.05.2017
Sanjao sam sinoć neki čudan san. Krenem ja u tazbinu i taman da pređem reku krenem preko mosta kad ono na obe obale gomila ljudi kleči i pije vodu iz reke. Ja ustavim motorno vozilo i viknem:”Šta radite to ljudi”. Kad ti onaj najstariji među… »

Nova funkcija za bivšeg gradonačelnika Vranja Antić novi Dačićev savetnik u Vladi

Kurir 23.05.2017
Zoran Antić, bivši gradonačelnik Vranja i predsednik gradskog odbora SPS u tom gradu, našao je novo uhlebljenje - biće novi savetnik Ivice Dačića. Antić će biti postavljen za savetnika u Vladi, dakle biće u timu Ivice Dačića kao prvog… »

Dragan Marković Palma: Svi da dignu glas protiv velike Albanije

Kurir 23.05.2017
JAGODINA - Povodom sve oštrije retorike albanskih političara koji se iz dana u dan pozivaju na stvaranje velike Albanije, lider JS Dragan Marković Palma je uoči odlaska u Grčku poručio da "Srbija i Grčka imaju zajedničkog protivnika" i da su to… »

Stefanović najavljuje: Veliki miting za inauguraciju Vučića

Kurir 23.05.2017
Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS, izjavio je da će ta stranka na dan inauguracije izabranog predsednika Srbije i lidera stranke Aleksandra Vučića organizovati veliki skup kako bi obeležila taj veliki događaj. Stefanović ipak nije mogao… »

Ponovo legalizacija etničkog čišćenja Političari, zaštitite Srbe u Hrvatskoj!

Kurir 23.05.2017
Hrvatske vlasti donele odluku da Srbi sami treba da plate rušenje svojih kuća koje su im spaljene tokom akcije „Oluja“. Srpske vlasti moraju da reše pitanje imovine Srba u Hrvatskoj. To što Srbi sami treba da plate rušenje svojih kuća koje im je… »