Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 15.06.2017

Defile ariljskih maturanata

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Arilje – Srednja škola “Sv. Ahilije” iz Arilja ispratila je svoje maturante. Ove godine 134 učenika opsrostila su se sa svojim dosadašnjim profesorima i posle maturskog bala krenuli su u novi život. Direktor škole Ranko Davidović pozdravio se… »

Počinje nova Priča

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Čačak - Sve je spremno za početak nove Priče, tvrde organizatori. Prvog dana festivala, u četvrtak 15. juna, posetioce očekuje bogat program. Ovogodišnja Priča neće biti rezervisana samo za rokenrol. Od 18 časova održaće se Festivalski… »

Formirana odbornička grupa Bolje Srbije u Aranđelovcu

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Topola, Aranđelovac - U lokalnom parlamentu u Aranđelovcu, formirana je odbornička grupa Bolje Srbije, koju čini četvoro odbornika. Odborničku grupu predvodi bivši lider Dveri Vladan Glišić, dok je njegov zamenik Ana Krstić, nekada jedini… »

Sutra nastavak sednice Skupštine grada

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Čačak - Sednica skupštine grada, koja je prekinuta u utorak zbog nedostatak kvoruma, biće nastavljena sutra u 09:00 sati. Sednica je prekinuta pri izboru direktora nekoliko javnih preduzeća i ustanova. Sednica skupštine grada Čačka, 13. po redu… »

U susret izgradnji nove biblioteke

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Čačak - Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” će tokom juna, jula i avgusta 2017. godine organizovati letnji ciklus programa pod zajedničkim nazivom „Baci lubenicu, uvedi čovečanstvo u leto”. Ovaj ciklus čiji je naziv inspirisan… »

Joković: Ujedinjeni do bolje cene maline

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Arilje - Zadruga je najbolji vid udruživanja za poljoprivredne proizvođače, i mi smo primenili ono što su i mnoge zemlje u svetu i proizvođači, rekao je u izjavi za Glas zapadne Srbije direktor ZZ “Agro Eko voće”, Božo Joković. “Napravili… »

Učinak prijepoljske koalicije: Grad smrdi, mladost nam odlazi u logore, bez struje smo i bez vode

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Prijepolje – Opštinski odbor Dveri izdao je saopštenje povodom prvih godinu dana lokalne vlasti. Oni im na teret stavljaju partijsko zapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta u opštinskoj upravi koja su dodatno opteretila budžet. Dveri takođe… »

Da li je Radojevićeva aktivistkinja “nahvatala bota“

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Čačak - Žestoka polemeika vodila se juče na profilnoj stranici Violete Marković, aktivistkinje GG “Za napredniji Čačak - dr Aleksandar Radojević”. Ona je tvrdila da je otkrila osobu u koju sumnja da je sa lažnog profila upućivala pretnje i… »

SRS: Vlast u Sevojnu treba da radi u korist građana, a ne u ličnom interesu

Glas Zapadne Srbije 15.06.2017
Sevojno - Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Sevojno izneo je svoja zapažanja o trenutnom stanju u gradskoj opštini Sevojno, koje prenosimo u celosti. Veoma je primetno da opština Sevojno i grad Užice ne vode računa o svojim građanima. Vidno… »