Izvor: Jugmedia arhiva vesti 01.09.2017

Prvacima čestitke i pokloni od gradonačelnika Cvetanovića

Jugmedia 01.09.2017
Povodom početka školske godine, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović posetio je Osnovnu školu „Svetozar Marković“ gde je đacima prvacima uručio poklone i poželeo uspešan početak školovanja. On je tom prilikom rekao da je posao učitelja… »

KOMPLEKS APOSTOLOVIĆ U etno bajku preselio se miris ROŠTILJIJADE (VIDEO)

Jugmedia 01.09.2017
Drvo, voda, kamen, cveće, zaboravljeni predmeti predaka, kućice nalik na brvnare, muzika, piće, tancanje, pljeskavice i ražanj i užurbani konobari sa prepunim ovalima i mirisima specijalteta leskovačkog roštilja i pečenja, atmosfera je u… »

Šta sve možete kupiti na Roštiljijadi osim roštilja

Jugmedia 01.09.2017
Pored bogate ponude specijaliteta sa roštilja, leskovačka Roštiljijada prebogata je i drugim ponudama sa tezgi i štandova, poređanih u drugom delu Bulevara oslobođenja u centru Leskovca. Ovde se nudi, bukvalno, sve i svašta, od suvenira… »

TEŽAK UDES U PROKUPLJU Povređeni mladić i devojka

Jugmedia 01.09.2017
U saobraćajnoj nesreći u Prokuplju, dve osobe koje su se prevozile na motokciklu zadobile su teške telesne povrede, u sudaru sa putničkim automobilom koji se dogodio noćas nešto posle ponoći. Mladić i devojka koji su se prevozili na motociklu… »

BEZ UZBUNE Ako narednih dana čujete sirene

Jugmedia 01.09.2017
Sektor za civilnu zaštitu Grada Leskovca obaveštava sve građane da će se u narednom periodu u određenim delovima grada čuti sirena za uzbunjivanje, zbog radova na redovnom održavanju. Iako nije objašnjeno koliko će se dana vršiti remont sirena… »

Prvi Festival elektronske muzike u Leskovcu

Jugmedia 01.09.2017
Udruženje ,,TomorrowLE’’ organizator je prvog Festivala elektronske muzike u Leskovcu pod nazivom TomorrowLe, koji će se održati 23. Oktobra ove godidne u SRC Dubočica sa DJ-evima poput Erick Kasell, Divolly & Markward, Blubird, D&D i mnogi drugi… »

Sećate li se Roštiljka? Evo šta mu se desilo…

Jugmedia 01.09.2017
Još davne 1994. godine u vreme Roštiljijade krenuo je vozić sa tri vagona koga je vukao traktor presvučen u lokomotivu i bio je prava atrakcija za turiste, ali i same Leskovčane. Poslednji put na ulicama Leskovca viđen je pre 14 godina Traktor je… »

Atomsko sklonište: Danas živimo u podrumima

Jugmedia 01.09.2017
Malobrojna ali odabrana publika večeras je uživala u dobrom starom rokenrolu na koncertu grupe „Atomsko sklonište“, jednom od najboljih rok bendova bivše Jugoslavije. Među publikom su uglavnom bile srednje generacije, četredeset plus i… »

UPSS: Čamac sa strankama pušten niz Nišavu

Jugmedia 01.09.2017
Tribina „Gradjanin pod udarom sistema“ koju je Udruženi pokret slobodnih stanara (UPSS) organizovao sinić u amfiteatru na nišavskom keju započela je simboličnim puštanjem u reku kvadrata stiropora u koji su bile pobodene stranačke zastave svih… »