Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 03.09.2017

U slučaju nuklearnog rata, ovo su gradovi i zemlje u koje bi trebalo bežati

Blic 03.09.2017
Severna Koreja u utorak je ispalila balističku raketu srednjeg dometa koja je preletela preko teritorija Japana i pala u Tihi okean. Raketa je prešla 2.700 km na najvišoj mogućoj visini od oko 55 km. Ispaljena je na istok, a ne prema Guamu… »

Sve zbog posla: Prelepa srpska pevačica otkrila da ide na posebne terapije kako bi joj bilo lakše (video)

Blic 03.09.2017
Poznata pevačica već godinama ređa uspehe na muzičkoj sceni Srbije. No, kada joj dosadi ubrzan ritam života i ono što posao od nje traži, pribegava posebnim terapijama. Marina Tadić otkriva i kojim. Često voli da ode na pijacu i tamo pronalazi… »

Lukas se vratio u Beograd: Na aerodromu vidno neraspoložen otrčao od novinara

Blic 03.09.2017
Pevač Aca Lukas se oko podneva vratio iz Švajcarske. Kada je sleteo na beogradski aerodrom, izašao je među novinare i činilo se da će sve biti u najboljem redu. Činilo se da je folker raspoložen da da izjavu, ali ga je pitanje jedne novinarke… »

Kažu da je to nemoguće: Aleksandra Kovač otpevala poznatu narodnu pesmu i to sa lakoćom

Blic 03.09.2017
Vanvremensku i kompleksnu "Sagradiću šajku" koju je komponovao srpski kompozitor i pijanista Jovan Paču na jednu od najlepših pesama književnika Mite Popovića, Aleksandra Kovač izvodi bez muke. Numeru izvodi uz klavir u, do sada, jednom od… »

Ovo je 5 najenergičnijih rasa u psećem svetu

Blic 03.09.2017
Iako je svaki pas karakter za sebe, bez obzira na pasminu, neke se rase ipak izdvajaju po količini energije koju su u stanju da potroše tokom dana. Američki veterinari sastavili su listu na kojoj se nalazi pet rasa kojima je potrebno najviše fizičke… »

Udavala se nekoliko puta: Ali je našu poznatu kreatorku jedno vreme pratila priča da je u ljubavi sa ženom

Blic 03.09.2017
Danas je, može se sa sigurnošću reći, jedna od najuspešnijih kreatorki iz Srbije. Mnogo revija je za njom, što u našoj državi što u inostranstvu. Uvek je privlačila lepe muškarce, a za Vericu Rakočević se jednog trenutka mislilo da voli… »

Sjajne akcijske cene Kon tikija za kasandru i zakintos: Besplatna karta i smeštaj za treću osobu

Blic 03.09.2017
Kon Tiki i u septembru ima čarter letove do Soluna ali i do božanstvenih grčkih ostrva. Za sve ove destinacije agencija Kon Tiki daruje putnicima septembarske cene odnosno povoljnosti kroz akciju s naslovom “Paketa za dvoje”. Jedan od predloga je… »

A on se smeje: U jeku skandala sa Sonjom, Lukas je utehu našao kod njih!

Blic 03.09.2017
Aca Lukas je u žiži intersovanja zbog skandala koji se desio sa njegovom bivšom suprugom Sonjom, ali izgleda da ne mari previše. Ona je posle Sonjinih optužbi da ju je prebio, odelteo u Cirih gde je imao zakazanu tezgu. Lukas je odatle podelio, ako… »

Upoznajte "staru damu" među turističkim destinacijama i uštedite

Blic 03.09.2017
Majorka je "stara dama" među najpopularnijim turističkim destinacijama, njene duge peščane plaže mogu da budu i vaš izbor za "produžetak" leta. Ako danas napravite upit, deset polupansiona sa avionskim prevoz za 08. septembar 2017. platićete 545… »

Danijela je otišla iz Srbije i zarađuje ogroman novac od posla koji ovde niko ne želi da radi

Blic 03.09.2017
Da se bilo koja vrsta posla u Švajcarskoj i više nego isplati, potvrdila je Danijela Milosavljević, koja je u ovoj zemlji odlučila da se bavi - uzgojem krava. Danijela je iz Srbije otišla putem Švajcarske, gde radi na jednoj farmi u naselju Morges… »