Vesti » Beta 14.09.2017

Zvezdara teatar poslušao glas publike (VIDEO)

Beta četvrtak, 14. septembar 2017.
Beta
Zbog velikog interesovanja i stalnih upita publike Zvezdara teatar je odlučio da u predsezoni obezbedi tri termina za igranje predstave "Hipnoza jedne ljubavi" uz napomenu da su ulaznice namenjene samo pojedinačnoj prodaji.

Predstava će biti izvedena 27,28,29. septembra. Ulaznice su već u prodaji, moguće ih je kupiti na biletarnici Zezdara teatra ili onlajn putem sajta www.zvezdarateatar.rs

Tekst i režiju predstave Hipnoza jedne ljubavi potpisuje Dušan Kovačević, glumačku ekipu čine Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Dragan Petrović Pele, Ivan Mihailović i Uroš Jakovljević.

Predstava govori o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima. Pred kućom šumara Ranka i njegove žene učiteljice Soje jedne septembarske noći pod zvezdanim nebom odvija se radnja ove neobične bajke. Njihova ćerka Mila se sprema na dalek put sa mladićem Majem. Njihove komšije penzionisani vojni lekar Vasa i njegov sin Dragi, koji komunicira sa okolinom svirajući gajde, proučavaju nesvakidašnje pojave koje su zadesile mirno planinsko seoce.

Predstava je izazvala izuzetno interesovanje publike i medija, selektovana je za mnoge festivale i osvojila značajne nagrade ali i velike simpatije gledalaca.
(Beta, 14.09.2017)Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Ključne reči

Zvezdara teatar Zvezdara

©2017 Netmark d.o.o.