Izvor: Telegraf/Balkan arhiva vesti 02.10.2017

Da li ruski "migovi" stižu danas na Batajnicu?

Telegraf 02.10.2017
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je u subotu da očekuje da će avioni MiG-29 iz Rusije 20. oktobra biti na proslavi Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ponovio da će se… »

Vučić pita EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)

Telegraf 02.10.2017
Kako ste legalnim proglasili otcepljenje Kosova čak i bez referenduma, i kako su to 22 zemlje Evropske unije legalizovale to otcepljenje, rušeći evropsko pravo i temelje evropskog prava, na kojem se temelji evropska politika i politika EU, zapitao je… »

Uskoro ugovor o strateškom partnerstvu Srbije i Grčke: Vučić i Pavlopulos posle sastanka u Palati "Srbija"

Telegraf 02.10.2017
Smatramo Grčku i grčki narod i vas lično kao iskrene prijatelje građana Srbije i srpske države - poručio je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je zamolio je danas grčkog predsednika Prokopiusa Pavlopulosa da naredni sastanak… »

Garda i crveni tepih: Vučić dočekao predsednika Grčke ispred "Palate Srbija" (FOTO)

Telegraf 02.10.2017
Predsednik Grčke je dočekan uz najviše državne i vojne počasti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, ispred Palate "Srbija", uz najviše državne i vojne počasti dočekao predsednika Grčke Prokopiosa Pavlopulosa koji je došao u dvodnevnu… »

Mateji (17) se od subote gubi svaki trag: Rekla da ide kod tetke, koja ne postoji (foto)

Telegraf 02.10.2017
Mateja Amadori, 17- godišnjakinja iz Legrada nestala je 29. septembra i policija je još traži. Moja mama je nestala 1999. godine, od tada je nisam videla. Mislim da ju je otac ubio i zakopao... Jeziva priča lepe Marijane NAJEŽILA Srbiju! Mateju je… »

Biznismena su oteli pre 6 meseci, a sada je oslobođen: Uhapšeno osmoro posle akcije grčke policije

Telegraf 02.10.2017
U policijskoj akciji je oslobođen Mihalis Lebidakis (54) u industrijskoj oblasti kod mesta Retimno. Policija na grčkom ostrvu Kritu spasila je lokalnog biznismena koji je otet pre šest meseci, saopštili su danas zvaničnici, navodeći da je osam osoba… »