Izvor: RTV Novi Pazar/Društvo arhiva vesti 05.10.2017

TREBA LI FATMIRA PREDATI RAZBOJNICIMA

RTV Novi Pazar 05.10.2017
Podvrgnut najodvratnijim pritiscima, prijetnjama, fizičkom maltretiranju pa čak i prijetnjama likvidiranjem njega i njegove djece; mr. Fatmir Alispahić je razaslao mail svim svojim prijateljima da ih obavijesti o toj torturi koja se provodi nad njim i… »

Pismo Džemaludina Latića: Niko te neće zaštititi od gangstera i tajkuna Zukorlića!

RTV Novi Pazar 05.10.2017
Bismillahi’r-Rahmanir-Rahim Dragi moj brate Fatmire, Čitam kako ti prijeti bodigard samozvanog muftije i još samozvanijeg doktora nauka i dugogodišnjeg visokopozicioniranog funkcionera tzv. Islamske zajednice, Muamera Zukorlića! I to me nije… »

17 godina od demokratskih promena u Srbiji

RTV Novi Pazar 05.10.2017
Danas se navršava 17 godina od velikih demonstracija u Beogradu kojima je 5. oktobra 2000. okončana vladavina Slobodana Miloševića. Demonstracije su izbile pošto je Milošević odbio da prizna rezultate izbora za predsednika Savezne Republike… »

Prolećni dan, a za vikend i sneg

RTV Novi Pazar 05.10.2017
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, uz slab i umeren vetar, južni i jugozapadni, i s temperaturom do 26 stepeni u većem delu zemlje. U planinskim predelima južne i jugozapadne Srbije vetar će povremeno biti jak,a tokom noći nas… »

Praksa za studente u kompanijama i javnim preduzećima

RTV Novi Pazar 05.10.2017
Organizovanje studentske prakse do sada je bilo prepušteno samim fakultetima, dok će od naredne akademske godine biti kreiran Nacionalni model studentske prakse pod nazivom “Moj grad, moj izbor, moja karijera”. Prvi okrugli sto povodom kreiranja… »