Arhiva » Vesti » RTV 12.10.2017

Orlando Blum ponovo na velikom platnu

NOVI SAD - Britansko-kineski akcioni triler "S.M.A.R.T. potera", u režiji Čarlsa Martina, prati život Danija Stratona (Orlando Blum), agenta privatnog obezbeđenja, koji je dobio zaduženje da isprati skupoceni kineski antikvitet iz Šangaja, međutim, ni ne sluti kakva zaseda ga čeka na putu.

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.  |  RTV
RTV: Orlando Blum ponovo na velikom platnu

Kada banda lopova locira pošiljku, tada agent i žena koju voli, bivaju dovedeni u opasnost. Kako bi ih spasio oboje i sačuvao pošiljku, agent mora da nadmudri plan bande i da izbegne šangajsku policiju. Uz pomoć ekspertskog tima, boreći se za opstanak, Dani polako razotkriva strašnu zaveru.

Film "S.M.A.R.T. potera" je imao svetsku premijeru 30. septembra u Pekingu. Tom prilikom Blum je okarakterisao film kao „kineski, sa primesama filmova sa zapada", ali ne samo zbog njegovog prisustva, već i zbog same priče u filmu. "Sve u svemu, u pitanju je vrlo interesantna mešavina, koja je netipična za filmsko tržište, i jedva čekam da vidim reakcije publike," izjavio je Orlando Blum.

Pored Orlanda Bluma u glavnoj ulozi, gledaćemo sjajne kineske glumce, među kojima su Sajmon Jam, Hana Kvinlivan, Lin Hang i Lei Vu.

Domaća publika će imati priliku da pogleda film "S.M.A.R.T. potera" od 12. oktobra u bioskopima širom Srbije.


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Orlando Blum u britansko-kineskoj akciji

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.

Ključne reči

Novi Sad Šangaj Peking

©2018 Netmark d.o.o.