Arhiva » Vesti » Blic 15.11.2017

"Moja Branka je bila neverovatna": Muž poginule šampionke: Da su iz Rumunije krenuli kad je trebalo ovo se ne bi dogodilo

Moja Branka bila je neverovatna žena. Pravi sportista, uvek nasmejana. Proputovala je ceo svet avionom, kojeg sam se ja uvek bojao, a na kraju je nastradala u automobilu.

Blic sreda, 15. novembar 2017.  |  Bojana Bogosav

Drhtavim i teškim glasom ovako priča Zoran Jovanović, muž nastradale šampionke bodibildinga Branislave Jovanović (48).

- Trebalo je tek u ponedeljak da krenu iz Rumunije, međutim, pošto je moja Branka završila sa takmičenjem ranije, a mala Milica nije prošla u finale, dogovorili su se s Miličinim roditeljima i zaputili su se kući dan ranije. Na putu ka kući su nastradali. Očigledno je da je bilo zacrtano i suđeno da se ovo desi - priča Zoran.

Dok pokušava da dođe sebi od tuge, on priča da je njegova supruga, sa kojom vodi bodibilding klub u Barajevu, bila žena čiji će uspesi ostaviti traga u Srbiji.

- Moja Branka bila je 15 puta šampion Balkana. Reprezentativac koji je non-stop pravio velike rezultate. Nedavno se vratila s takmičenja u novoj kategoriji i odmah je napravila odličan rezultat. Žena-sportista koja je bez ljage, nasmejana, uvek spremna da pomogne. Ne postoji osoba koja je nije volela - drhtavim glasom priča Zoran.

Nastradala Branislava ostavila je iza sebe i ćerku Ivanu (25), a Zoran kaže da niko od njih ne može da veruje šta se dogodilo.

Za nastradalu Milicu, koja je bila član njegovog i Branislavinog bodibilding kluba, nesrećni suprug ima samo reči hvale.

- Mala Milica je bila sjajan sportista. Nizala je uspeh za uspehom, a čak je trebalo da dobije i stipendiju. Jedan mladi talenat je iznikao, a tek tako nestao, na najstrašniji način - kaže Zoran.

Branislava i Milica ostvarile su zapažene uspehe u sportu.

- Branislava je bila višestruki prvak na domaćim i međunarodnim takmičenjima, a Milica je bila višestruki prvak Balkana i državnih takmičenja - kaže Predrag Bićanin, generalni sekretar Saveza Srbije za bodibilding.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Rumunija

©2018 Netmark d.o.o.