Arhiva » Vesti » Blic 15.11.2017

Poznati pevač nije kriv? Obdukcija otkrila je čovek već ležao na putu kada je Cetinski "mercedesom" prešao preko njega

Istraga smrti Ibrahima Kevljanina zvanog Braco kojeg je kolima pregazio pevač Toni Cetinski u Rovinju i dalje je obavijena velom tajne. Međutim, Jutarnji list došao je do rezultata obdukcije poginulog muškarca.

Blic sreda, 15. novembar 2017.  |  Jutarnji list

Kako piše Jutarnji list, obdukcija tela preminulog muškarca pokazala je da je Kevljanin ležao na putu u trenutku kada je Cetinski kolima prešao preko njega.

Takođe, obudkcija je pokazala da povrede koje je nesrećni čovek tada doživeo, nisu mogle da budu smrtonosne.

Naime, Cetinski je čoveku prešao preko nadlaktice jedne ruke i prouzrokovao podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtnosni.

Prema nezvaničnim informacijama, u ponedeljak bi trebalo da budu završena toksikološka veštačenja i dostavljena tužiocu.

Nakon nesreće, koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je zatražila i proveri da li je u trenutku nesreće peval razgovarao ili eventualno kucao SMS poruku, odnosno proveru prometa njegovog mobilnog telefona.

Provereni su i podaci da li je u proteklih pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća. "Mercedes" kojim je Cetinski pregazio čoveka, takođe, je još u posedu policije.

Nesrećni čovek kog je pevač pregazio sahranjen je 9. novembra na groblju u Rovinju.

"Vozio sam sporo"

Nakon nesreće pevač je izjavio da se, iako je u šoku, poprilično dobro seća nesreće, i da mu nije jasno kako se sve to dogodilo jer je tom jako uskom ulicom prošao puno puta i zna kako je oštar jedan od zavoja u toj uličici.

- Morate pažljivo skretati pa gotovo i stati da biste uopšte mogli da uđete između dva zida i skrenete levo, a tako sam i postupio. Jako sporo, kao da izlazim sa parkinga, skrenuo sam levo i odmah nakon skretanja osetio da se nešto dogodilo ispod automobila. Stao sam i izašao iz automobila i pogledao ispod auta i nisam ništa video. Pogledao sam drugi put, iz drugog ugla, i video ono što sam najmanje očekivao - čoveka. Taj prizor celi život će mi biti urezan u sećanje - ispričao je Cetinski.

Kako je rekao, jedino što ga je tada zanimalo je da li je osoba ispod njegovog vozila živa i hteo je da uradi sve da ga spase.

- Nadao sam se da je živ. Uleteo sam u frizerski salon preko puta i vikao da zovu Hitnu i policiju. Zatim sam odjurio do gepeka i tražio dizalicu da podignem vozilo i oslobodim telo. Pokušavao sam da uradim nešto da spasim čoveka, ali nisam uspeo. Doktorka Hitne pomoći po dolasku je odmah konstatovala da nema znakova života. Ta nemoć, činjenica da mu ne mogu nikako pomoći, užasan je osećaj - rekao je pevač.

Kako piše Jutarnji list, svedočenje Cetinskog odgovara činjenici da na njegovom vozilu nisu pronađena nikakva oštećenja koja bi nastala da je Kevljanin stajao.

Tajna istraga

Advokatica Gordana Grubeša koja zastupa pevača rekla je da još nije dobila nikakve relevantne podatke o navedenom slučaju.

U Tužilaštvu su rekli da će "po okončanju postupka javnost biti obaveštena" o svim podacima vezanim za ovaj slučaj.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Toni Cetinski

©2018 Netmark d.o.o.