Arhiva » Vesti » Blic 15.11.2017

Zbog snimanja filma zatvorene Ulice u centru: Evo gde večeras i sutra nećete moći da parkirate

Zatvaranje dve centralne gradske ulice zbunilo je sugrađane koji nisu mogli da parkiraju vozila ispred svojih stambenih zgrada. Razlog je snimanje filma te je večeras od 20.00 do sutra u 4.00 sata zabranjeno parkiranje na delu od Ulice Vuka Karadžića do Uzun Mirkove, kao i u Ulici Zmaja od Noćaja.

Blic sreda, 15. novembar 2017.  |  S.Luković

Čitateljka se požalila redakciji "Blica" rekavši da su "neki momci tražili da pomere automobile zbog snimanja filma". Dodala je da su ona i njene komšije zabrinuti jer nemaju gde da parkiraju i napomenula da ta mesta građani koji žive u stambenim zgradama plaćaju na mesečnom niovu.

Naši reporteri obišli su lice mesta i uverili se da je zatvoren terminal "Studentski trg" na delu od Ulice Vuka Karadžića do Uzun Mirkove, kao i Ulica Zmaja od Noćaja. Umesto automobila građana zatekli smo parkirane automobile sa natpisima na ruskom jeziku, za šta su brojni prolaznici prokomentarisali da "mora da je neka donacija". Postavljene su trake pored automobila koji će biti korišćeni u filmu, a na po nekoliko metara stajali su ljudi u fluorescentnim prslucima koji su obaveštavali sugrađane gde mogu da prođu ili da se parkiraju.

Da je rešenje i više nego jednostavno i da nema razloga za paniku pokazuju i obaveštenja o sutrašnjem zatvaranju ulica koja su izlepljena na ulazu u stambene objekte u Ulici kralja Petra, ali i zakačena na automobile koji su tu parkirani. Tako će sutra, odnosno u sredu 15. novembra od 17.00 do 2.00 sata posle ponoći, biti zatvorene Ulice kralja Petra od Uzun Mirkove do Gospodar Jovanove ulice, kao i Gospodar Jovanova na delu od Ulice kralja Petra do Ulice Tadeuša Košćuška. Scene koje će biti snimane podrazumevaju "brzu vožnju kolima" kroz pomenute ulice.

Takođe, obezbeđen je parking za sve one koji su večeras i koji će biti sutra prinuđeni da preparkiraju automobile.

- Ukoliko ne uspete da vaše vozilo preparkirate u željenu zonu, produkcija je obezbedila parking mesta na parkingu "Vidin kapija" (Bulevar vojvode Bojovića bb) gde možete biti parkirani od 15. 11. u 8.00 do 17.11. u 8.00 sati. Na parkingu će biti obezbeđen prevoz do vaše adrese - piše u obaveštenju.

Kako smo saznali obaveštenja su zalepljena juče, a film biti sniman na nekoliko lokacija u gradu sa mogućnošću izmene vremena i mesta.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.