Arhiva » Vesti » Danas 15.11.2017

Kiša i radovi usporili saobraćaj

Danas sreda, 15. novembar 2017.  |  Piše: A. S.

Zbog radova na glavnim saobraćajnicama i loših vremenskih uslova danas je u Beogradu bio usporen gradski saobraćajni prevoz.

Radovi koji se i dalje odvijaju na Brankovom mostu i Slaviji, kao i rekonstrukcija vodovodne mreže u Kruševačkoj ulici i ulici Gospodara Vučića, promenili su režim rada linija gradskog prevoza i u tom delu Beograda, što je izazvalo dodatnu gužvu. Problema u saobraćaju nije bilo u jutarnjim satima, ali se tokom dana na prevoz na Voždovcu čekalo više od 20 minuta, što je stvaralo dodatnu gužvu na stajalištima, ali i u autobusima, izazivajući negodovanje i nezadovoljstvo putnika. Kiša je napravila problem i sugrađanima na Banovom Brdu, gde se saobraćaj odvijao usporeno Požeškom ulicom.

Uz kolaps na Brankovom mostu, Bulevaru kralja Aleksandra, kod Sajma i u ulici kneza Miloša, u utorak je u Beogradu bilo gužve i na periferiji i u sporednim ulicama. Početni rok za završetak rekonstrukcije na Slaviji je 16. novembar, pa se očekuje da će prohodnost na jednoj od glavnih saobraćajnica u gradu biti uspostavljena.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.