Arhiva » Vesti » Danas 15.11.2017

Pripreme MUP-a za praznike

Danas sreda, 15. novembar 2017.  |  Piše: FoNet Piše: FoNet Piše:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa gradonačelnicima i predsednicima opština u Srbiji i predstavnicima područnih policijskih uprava o merama koje je potrebno preduzeti kako bi se tokom novogodišnjih i božićnih praznika osigurali mir i stabilnost u našoj zemlji.

Sa predsednicima opština i gradova u Srbiji i sa predstavnicima policijskih uprava Ministarstva unutrašnjih poslova razgovarali smo o tome šta je potrebno da uradimo kako bi se što bolje pripremili za sezonu predstojećih praznika, kada imamo povećan broj građana na ulicama, veći broj manifestacija i dolazaka turista u Srbiju, rekao je Stefanović.

On je rekao da je predstavnicima opština i gradova na sastanku ukazano na sve ono što je potrebno da se uradi kako bi se osiguralo da građani imaju mirne i spokojne novogodišnje i božićne praznike, saopštio je MUP.

Takođe, predstavnicima lokalnih samouprava ukazali smo i na sve izazove koje nosi savremeno doba i predočili im šta je to što mogu zajedno sa policijskim upravama da preduzmu kako bi smo osigurali potpuni mir i stabilnost u našoj zemlji, naveo je Stefanović.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.