Arhiva » Vesti » RTV 22.11.2017

Green Fashion modna revija u Novom Sadu

NOVI SAD - Green Fashion modna revija održaće se u petak 24. novembra sa početkom u 18 časova u amfiteatru "Prof. Dr. Slavko Carić" na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

RTV sreda, 22. novembar 2017.  |  RTV
RTV: Green Fashion modna revija u Novom Sadu

Projekat Green Fashion sufinansiran je od strane Uprave za sport i omladinu – Kancelarija za mlade Grada Novog Sada u okviru realizacije LAP-a za 2017. godinu, a realizuje ga Udruženje Asistent. Podršku u realizaciji projekta pružio je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment, a učešće u projektu uzelo je više srednjih škola kao i vršnjački tim studenata FIMEK-a (Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment) u Novom Sadu.

Nakon održane Tribine o važnosti zaštite životne sredine i reciklažnih radionica u školama i na fakultetu, sledi modna revija - Green Fashion sa ciljem da se utiče na promenu svesti mladih, kao i svih građana, o važnosti očuvanja planete Zemlje. Mladi dobijaju priliku da kroz učešće na ovom projektu kvalitetnije provode svoje slobodno vreme i znanjem stečenim na radionicama utiču na očuvanje njihovog prirodnog okruženja i tako budu pozitivan primer ostalim članovima/icama lokalne zajednice.

Cilj projekta je promena svesti mladih o važnosti reciklaže na jedan inovativan i atraktivan način- modnom revijom unikatnih recikliranih modnih kostima i detalja.

Deo prihoda od prodaje izloženih reciklažnih eksponata će biti doniran vrtiću "Čuperak" za potrebu izgradnje biobašte, dok će drugi deo prihoda biti doniran Udruženju za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS.


Objavljeno na sajtu rtv.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

modna revija Novi Sad

©2018 Netmark d.o.o.