Arhiva » Vesti » Danas 07.12.2017

Šapić: Ostajem pri stavu da neću u blato

"Plakati govore sve o onima ko ih je napravio"

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.  |  Piše: M. Stojanović Piše: Dana

Predsednik opštine Novi Beograd i bivši vaterpolista Aleksandar Šapić kaže za Danas da nema komentar na letke i plakate u kojima se iznose uvrede na njegov račun, "osim da oni govore sve o onome ko ih je napravio".

"I dalje ostajem pri stavu da ja u blato neću, a ako građani žele tu vrstu komunikacije u kampanji i ako je to uslov da se napravi dobar izborni rezultat, onda svesno idem da propadnem na izborima, ali se tako ponašati neću", poručuje Šapić, koji je ranije najavio da će se kandidovati na izborima za gradonačelnika Beograda.

Leci koji su se pojavili na Novom Beogradu sadrže teške optužbe, uključujući nazivanje Aleksandra Šapića "pljačkašem, lažnim humanistom, autokratom, otimačem i divljim graditeljem". Šapić je letos odgovarajući na pitanje Danasa da se čini da je krenula kampanja protiv njega u pojedinim medijima otkako je najavio kandidaturu za gradonačelnika naveo:

"Nema šta da se mi se čini, to je očigledno, ne bih to komentarisao, to je svačije pravo. Odustao sam od pokušaja da se branim. Kad neko ima mehanizam, što se tiče medija, kvaliteta ozvučenja za koncert Roling Stounsa za 200.000 ljudi, a ja imam magnetofon sa kojim mogu da se popnem na Geneks i da vičem, onda bilo šta da kažem apsolutno nema smisla. A ono što još manje želim jeste da budem uvučen u već prepoznatljiv naš politički brlog i prljavštinu. Želim da u ovom poslu ili prođem na moj način, bez laži, kleveta i vređanja, ili ako bez toga ne može, ne moram nikako ni da prođem." On je, takođe, u nekoliko navrata poručio da je spreman da razgovara sa svima posle izbora u Beogradu, "pod uslovom da i oni žele da razgovaraju sa njim".


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.